3 ölüme neden olan kamyon şoförü alkollü çıktı

Güncelleme Tarihi:

3 ölüme neden olan kamyon şoförü alkollü çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2007 15:34

BALIKESİR'in Kepsut İlçesi'nde, kavşakta kontrolsüz olarak yola çıkarak içerisinde 5 kişi bulunan otomobile çarpan ve 3 kişinin ölümü, iki kişinin de yaralanmasına neden olan kamyon şoförü A.G.'nin 145 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kaza, Balıkesir- Dursunbey Karayolu üzerindeki Kepsut Kavşağı'nda, dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'ne bağlı Demirtaş Köyü'nde oturan Ramazan Arı (52), eşi Muazzez (47), kızı Nurşen (25), torunu Burak Arı (4) ve oğlunun baldızı Nazife Sezgin'i (23) de yanına alarak, Balıkesir'in Dursubey İlçesi Sarnıç Köyü'nde imam olan oğlu Sedat Arı'yı ziyaret etmek için 45 F 8488 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Kepsut Kavşağı'na geldikleri sırada, A.G.'nin (35) kullandığı 10 UN 073 plakalı kamyon, kontrolsüz olarak yola çıkarak, içerisinde 5 kişi bulunan otomobile çarpmtı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Ramazan Arı ve torunu Burak Arı olay yerinde öldü, ağır yaralanan Nazife Sezgin ve Nurşen Arı, Balıkesir Devlet, Muazzez Arı da Balıkesir Atatürk Devlet Hastaneleri'ne kaldırıldı. Ancak Nazife Sezgin de, doktorların tüm müdahallerine rağmen kurtarılamadı.

145 PROMİL ALKOLLÜ

Kazaya neden olduğu için jandarma tarafından gözaltına alınan kamyon şoförü A.G.'nin yapılan muayenesinde 145 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. A.G. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Nazife Demir'in Balıkesir, Ramazan ve Burak Arı'nın da Kepsut Devlet Hastaneleri'ndeki cenazeleri, bugün yakınları tarafından alınarak, memleketleri Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'ne bağlı Demirtaş Köyü'ne getirilerek toprağa verildi.
Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu da, Kepsut İlçesi’ne giderek, Kaymakam Avni Kula'dan kazayla ilgili bilgi aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!