3 kişinin katillerine ceza yağdı

Güncelleme Tarihi:

3 kişinin katillerine ceza yağdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2009 17:52

ADAPAZARI'nda 3 yıl önce kuyumculuk yapan İsmail Bilaloğlu ile kızları 30 yaşındaki Neriman ve 28 yaşındaki Hatice Bilaloğlu'nu otomobillerinde öldürdükleri iddiasıyla yargılanan Barış Yılmaz, Gökhan Köş, Adem Dizdaroğlu ve Gökhan Baba'ya 3'er kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verildi.

13 Nisan 2006 tarihinde Adapazarı-Karasu yolunda kendilerine ait otomobilde bıçaklandıktan sonra tabancayla öldürülmüş halde bulunan İsmail Bilaloğlu ile kızları Neriman ve Hatice'nin katillerini araştıran Sakarya Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3 yıllık çalışma sonucu Barış Yılmaz'ın tükürüğü sayesinde cinayeti çözüldü. 2008 yılında Adapazarı'nda meydana gelen bir hırsızlık olayında bulunan sigara izmaritinde yapılan DNA incelemesinde, üç yıl önce işlenen cinayet kurbanlarının birinin kolundaki tükürük ile örtüştüğü anlaşıldı. Bunun üzerine jandarma ekipleri 6 Mart 2009 tarihinde Barış Yılmaz'ı İstanbul’da, Gökhan Köş'ü Adapazarı'nda, Adem Dizdaroğlu'nu Kocaeli’nde, Gökhan Baba'yı da Aydın'da yakaladı.

Sakarya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ‘Yağma, yağma suçunun işlenmesini kolaylaştırmak için 3 kişiyi kasten öldürmek ve 6136 sayılı kanuna muhalefet' suçundan yargılanırken suçları birbirinin üzerine atan 4 sanığa da aynı hapis cezası verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!