3 görevliyi yaralayana 14 yıl hapis

Güncelleme Tarihi:

3 görevliyi yaralayana 14 yıl hapis
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2009 13:31

SAMSUN Mehmet Aydın Devlet Hastanesi acil servis önünde 3 özel güvenlik görevlisini bıçakla yaralayan simit satıcısı 28 yaşındaki Hakan Akar, 14 yıl 9 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Geçen Şubat ayında meydana gelen olayda, Mehmet Aydın Devlet Hastanesi önünde simit satan Hakan Akar, tezgahını silmek için acil servisine giderek pamuk istedi. Ancak, simitçinin acil servisine girmesine özel güvenlik görevlileri olan 27 yaşındaki Halil Tüzen, 33 yaşındaki Turan Topçuoğlu ve 39 yaşındaki İlhan Kaya engel oldu. Bunun üzerine güvenlik görevlileri ile tartışan Akar, üzerinde bulunan bıçakla 3’üne saldırarak yaraladı.

Olaydan sonra yakalanarak tutuklu yargılanan Hakan Akar, bugün 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde son kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında pişman olduğunu söyleyen Akar, “Simit tezgahımın camı buharlaştığı için pamuk alıp silmek istedim. Sürekli acil servisten pamuk alırdım. Ancak bu kez beni içeriye sokmadılar. Tartışma sırasında küfür edip beni dövdüler. Ben de kendimi korumak istedim” dedi. Mahkeme sanığa adam öldürmeye teşebbüs ve yaralama suçlarından toplam 14 yıl 9 ay 15 gün hapis cezası verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!