3 aylık evli kadının şüpheli ölümü

Güncelleme Tarihi:

3 aylık evli kadının şüpheli ölümü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 10:02

İstanbul Kadıköy'deki bir hastanede anestezi teknikeri olarak görev yapan, daha önce bir moda yarışmasına da katılan Vildan Kalender Artan (25) Kartal'daki evinde ölü bulundu. 3 aylık evli olduğu öğrenilen genç kadının ölümünü şüpheli bulan polis, soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

İddiaya göre, Vildan Kalender Artan'ın eşi Buğrahan Artan dün sabaha karşı saat 05.00'te uyandı. Eşinin yanında olmadığını fark eden Buğrahan Artan, salona geçtiğinde eşinin kendini iple asarak intihar ettiğini gördü. Artan, durumu sağlık ekiplerine bildirdi ancak olay yerine gelen ekipler anestezi teknikeri genç kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Polisin incelemesinin ardından, Artan'ın cesedi önce Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna, buradan da kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.



3 aylık evli kadının şüpheli ölümü


Haberin Devamı

Marmara Üniversitesi Anestezi Bölümü mezunu 25 yaşındaki Vildan Kalender Artan'ın, 20 Eylül'de Buğrahan Artan ile evlendiği belirtildi. Bir televizyon kanalındaki moda yarışmasına katılan ve çevresinde 'hayat dolu' olarak bilinen genç kadının ölümünü şüpheli bulan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

BAKMADAN GEÇME!