3.5 yaşındaki Tevriz'i kim vurdu

Güncelleme Tarihi:

3.5 yaşındaki Tevrizi kim vurdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 01:53

ADANA merkez Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi'nde bir grup terör örgütü PKK yandaşı, önceki gece izinsiz eylem yapıp bazı sokakları kapattı. Polis, PKK yandaşı göstericileri TOMA'dan tazyikli su sıkıp gaz bombası atarak dağıtmaya çalışırken, aynı sokakta tek katlı müstakil evleri önünde saat 22.00 sıralarında kucağında kızı Tevriz Dora (3.5) ile oturan Kamile Dora, duyulan bir silah sesinin ardından çocuğunun kanlar içinde kaldığını gördü. Başından ağır yaralanarak Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tevriz kurtarılamadı.

Haberin Devamı

‘POLİS KURŞUNU’ İDDİASI

Aile, dün otopsi sonrası Adana Adli Tıp morgundan cenazeyi teslim aldı.

3.5 yaşındaki Tevrizi kim vurdu

Baba Azim Dora, çocuğunun bahçede annesinin kucağındayken polis kurşunuyla öldürüldüğünü ve gözünün çıktığını öne sürerek, "Kim verecek hesabını?" diye konuştu.

3.5 yaşındaki Tevrizi kim vurdu

3.5 yaşındaki Tevrizi kim vurdu

Ağlayan Azim Dora'ya sarılıp başsağlığı dileyen HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen polislerle tartıştı. Daha sonra baba Azim Dora ile birlikte açıklama yapan Beştaş, aşağıdaki iddiaları dile getirdi:

Haberin Devamı

“3.5 yaşındaki çocuk bahçede annesinin kucağında öldürüldü. Açıkça görüleceği üzere ateşli silah nedeniyle ölüm var. Tek kurşunla olmuş. Ayrıntılı rapor sonra verilecek. Tek kurşun olması, uzak atış ve evinin bahçesinde olması sebebiyle bunun polisin silahından çıkan kurşun olduğu konusunda şüphe söz konusu değil. Açıkça bir cinayetle karşı karşıyayız.”

3.5 yaşındaki Tevrizi kim vurdu

Tevriz Dora’nın cenazesi Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!