25 yıl önce kedi yavrusu gibiydi

Güncelleme Tarihi:

25 yıl önce kedi yavrusu gibiydi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2013 01:18

Moda dünyasında ikon olarak gösterilen İngiliz top model Kate Moss’un 14 yaşındayken çekilen ilk modellik fotoğrafları İngiltere’nin başkenti Londra’da Lawrence Alkin Galeri’de sergiye çıktı.

Haberin Devamı

1988’de tek başına Croydon’dan geldiği Londra’da çekilen fotoğraflarda Moss, üzerinde beyaz bir kazakla görülüyor. Fotoğrafçı David Ross, Independent gazetesine Moss’un apartmanına ilk geldiği günü şöyle anlattı: “Modellik ajansı sahibi Sarah Doukas tarafından gönderildiğini söyledi. Bir hata yaptığımı fark ettim. Ama ona ‘Fotoğraflarını bugün çekemem, çünkü tek başına geldin’ dedim. Gelecek hafta bir arkadaşıyla geldi ve fotoğrafını çektim. Bakışlarında sert bir ifade olan minik bir kedi yavrusuna benziyordu.”

25 yıl önce kedi yavrusu gibiydi


Bu kadar beyaz mı
MODA dergisi Vogue’un Tayland versiyonu ırkçılıkla suçlandı. İngiliz siyahi top model Naomi Campbell’in derginin kasım ayı kapağını süsleyen fotoğrafındaki ten renginin bilgisayar ortamında beyazlaştırılması dikkat çekti. Fotoğrafçı Marcin Tyszka ise makyaj ve ışık nedeniyle teninin beyaz göründüğünü söyledi.
25 yıl önce kedi yavrusu gibiydi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!