23 yıl ailesinden gerçek kimliğini sakladı

Güncelleme Tarihi:

23 yıl ailesinden gerçek kimliğini sakladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2006 12:09

Yalova'dan gelerek Bursa'da çok sayıda emekliyi dolandırdığı iddiasıyla yakalanan zanlının, 23 yıldır birlikte yaşadığı kadından ve 2 kızından gerçek kimliğini sakladığı, Muş'ta bir kadınla birlikteliğinden 5 çocuğu daha olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Güvenlik güçleri, kent merkezinde banka önlerinde maaşını alan emeklilere, kendisini Dünya Bankası görevlisi olarak tanıttığı, bu kişileri, “Dünya Bankası para dağıtıyor, siz de istiyorsanız pul parası verin” diyerek dolandırdığı iddia edilen Ekrem A'yı (57) bulmak için çeşitli bankaların önlerinde tedbir aldı.

Kent merkezinde devriye gezen Bursa Emniyet Müdürlüğü Sokak Timi Amiri Zafer Baybaba da daha önce bankaların kamera kayıtlarından gördüğü Ekrem A'yı, sokakta yürürken teşhis etti. Zanlı, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlının gözaltına alınmasıyla film sahnelerini aratmayacak gelişmeler yaşandı. Zanlının gözaltına alındığını öğrenerek Yalova'dan Bursa Emniyet Müdürlüğüne gelen, zanlının 23 yıldır imam nikahıyla birlikte yaşadığı A.A. (50) ile kızları G.A (16) ve M.A'nın (22), Ekrem A. adıyla yakalanan kişinin adını yeni öğrendiklerini, onu “Yüksel” adıyla tanıdıklarını söyledikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

Yapılan araştırmada, Ekrem A'nın, Muş'ta bir kadınla birlikteliğinden 5 çocuğu daha olduğunu öğrenen aile, herhangi bir açıklama yapmadan Yalova'ya döndü.

Bu arada, daha önce bu kişiye “pul parası” adı altında ödeme yaparak dolandırıldıkları iddia edilen 8 kişinin, Ekrem A'yı teşhis ettiği, şikayetçi sayısının artabileceği bildirildi.

Zanlının, sorgulamasının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!