Dörtyol İlçe Emniyeti'ne 2 başmüfettiş görevlendirildi

Güncelleme Tarihi:

Dörtyol İlçe Emniyetine 2 başmüfettiş görevlendirildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2012 11:51

EMNİYET Genel Müdürlüğü, Hatay’ın Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki ’teşhis’ olayını araştırması için 2 polis başmüfettişinin görevlendirildiğini açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Hatay’ın Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde 29 Haziran’da meydana gelen olayın adli sürecinde yapılan teşhis işlemine ilişkin yayınlanan haberlerle ilgili açıklama yapılmasına gerek duyulduğu kaydedildi. ’Basın Açıklaması’ başlığıyla yayınlanan duyuruda şöyle denildi:

"Emniyet Genel Müdürlüğü, vatandaşlarımızın olduğu gibi personelimizin de mağdur edilmemeleri ve haklarının savunulması konuları üzerinde hassasiyetle durmakta, denetimler gerçekleştirmekte ve gerekli görülen düzenlemeleri yapmaktadır. Teşkilatımız söz konusu olayın tüm boyutlarıyla araştırılması amacıyla iki polis başmüfettişi görevlendirmiştir. İnceleme ve soruşturma neticesine göre gerekli işlemlerin yürütüleceği ve varsa uygulamada olumsuzluklara sebep olan mevzuat ve usullerin yeniden düzenlemesi yönünde çalışmaların yapılacağı hususu;kamuoyuna ve personelimize saygıyla duyurulur."

Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün lokalini işleten Ak Parti Gençlik Kolları üyesi Ömer Uzun’un, Komiser Yardımcısı Murat Emer ve polis memuru Alper Atilla ile tartışmasının ardından, polis memurları ellerinde numaralar ile duvara dizilerek ’canlı teşhis’ yapılması büyük tepkilere neden olmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!