21 Şube Müdürü 5 Emniyet Müdür Yardımcısı gitti

Güncelleme Tarihi:

21 Şube Müdürü 5 Emniyet Müdür Yardımcısı gitti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2013 12:39

“BÜYÜK rüşvet” operasyonunun hemen ardından aralarında Organize, Kaçakçılık ve Mali Şubelerinde bulunduğu 21 Şube Müdürü’nün yerleri değiştirilen Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde görevden alınmalar devam ediyor.

Haberin Devamı

Daha önce Terörden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Lokman Kırcılı, Mali, Kaçakçılık ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri’nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Öztürk ile Organize ve Siber Suçlarla Mücadele’den sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Pala görevden alınmıştı. Son olarak da Asayiş’ten sorumlu Emniyet Müdür yardımcısı Arif Canlı ve Personelden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Karaca görevden alındı. Canlı’nın yerine Cem Akgün, Karaca’nın yerine ise Bülent Kantar atandı.

Operasyonun başladığı 17 Aralık tarihinin ardından Ankara Emniyet’in 5 Emniyet Müdür Yardımcısı, 21 Şube Müdürü ve şubelerde sorumlu amirler olmak üzere toplamda 23 kişi görevden alındı veya yerleri değiştirildi.

İstihbarat şube müdürü de görevden alındı

İstihbarat Şube Müdürü Cihangir Ulusoy ile Asayiş Şube Müdürü Ömer Barlas da görevden alındı. İstihbarat Müdürü Ulusoy, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı’na Mayıs 2013’te Engin Dinç’in getirilmesinin ardından atanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!