2013’e damgasını vuran yaz aşklarında son durum

Güncelleme Tarihi:

2013’e damgasını vuran yaz aşklarında son durum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2013 01:38

Ağustos ayının sonuna doğru yaz tatili havasından çıkmaya başlayan Türkiye, şimdi de fırtınalı yaz aşklarının devam edip etmeyeceğine kilitlendi. Sizler için, 2013 yazının en merak edilen çiftlerinin ilişkilerindeki son durumu araştırdık…

Haberin Devamı

Onur Fidan (19)
Demet Akça (17):

Ayvalık’taki yazlıklarında tanışan genç çift, ailelerinin bayram sonrası memleketlerine dönmeye karar vermesiyle şimdilik Ankara-İstanbul arasındaki ilişkilerine SMS ve Facebook yoluyla devam ediyor. İlişkideki en yakın hedef, Demet’in üniversite sınavını kazanıp ailesini de ikna ederek İstanbul’da bir yerlere yerleştirilmesi olarak görünüyor. Onur cephesindeyse; annesinin kabarık gelen telefon faturası, babasının telefonundan tırtıkladığı kontörlerin ortaya çıkması gibi durumlar, ailede küçük çaplı gerginliğe sebep oldu. Ünlü bir GSM firması sponsor olmadıkça, iki ayı çıkaramaz gibi görünüyor.

Melahat Demirezen (66) Hulki Bolber (68):
Dikili Huzur Tatil Kooperatifi’nin kıdemli üyelerinden olan ikili, eşlerini kaybetmelerinin 12’nci yılında aralarındaki yakınlaşmayı bu yaz bir hayli artırmış görünüyor. Emekli maaş günlerinde birlikte Dikili merkezdeki ATM’ye gitmeleriyle aralarındaki duygusal ilişki bir hayli açığa çıkan çift, son olarak Hulki Bey’in kendi yazlığına tüp söylerken “Dur Melahat Hanım’ınki de bitmiştir şimdi” diyerek ona da tüp göndertmesiyle beraber yepyeni bir boyut kazandı. Hulki Bey, doğru hamleyi yapabilmek için Posta gazetesine gönderdiği “Yazları Gönlüme Düşer Bir Yitik Sevi” şiirinin yayımlanmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Canbars Oral (5)
Çisem Su Çelebi (4,5):

Son olarak Canbars’ın Çisem’in saçını çekmesiyle birlikte aralarında ufak bir gerginlik yaşanan ikili, Çisem’in Canbars’ın yapmakta olduğu kumdan kaleyi tekmelemesiyle yeniden barıştı. Alaçatı gecelerinde ailelerinin denk geldiği durumlarda beraber dondurma yeme fırsatı yakalayarak gece hayatına da hızlı bir giriş yapan Canbars-Çisem çiftinin önündeki en büyük problem Çisem’in halen üstsüz denize giriyor olması... Bakalım minik Canbars, kıskançlığı bir kenara bırakabilecek mi? İstanbul’a dönüşte belki de aynı kreşe gönderilme ihtimalleri mevcut...

Berk Aslanyıl (27)
Büşra Kadurlu (22):

Berk’in yıllık izninin bitmesi sebebiyle şimdilik Bodrum-İstanbul olarak idare eden ilişki aslında olacak gibi görünüyordu ancak son olarak Büşra’nın yazdığı “Denizden geldim, duşa giricem şimdi :)” mesajına Berk’in “Uuu, duş mu... Hani bakıyım?” şeklinde cevap vermesi Büşra’nın kafasında bazı soru işaretleri oluşmasına sebep oldu. “N’oldu ya”, “Neden sustun” gibi mesajları da karşılıksız bırakan Büşra, şimdilik yakın arkadaşlarıyla Berk’in niyeti hakkında fikir alışverişinde bulunuyor.

Haberin Devamı

Mehmet Aytufan (27) Zeynep Babür (28):
Yaz tatili için kalabalık güney sahilleri yerine bu kez hayallerindeki Doğu Karadeniz turuna çıktıklarında tanışan ikili, iklimin tam manasıyla yaz gibi hissettirmemesinden ötürü biraz buruk bir sonbahar aşkı yaşamaya başladılar. Karşılıklı şiir yazmaların, yağmurda beraber ıslanmanın ve buğulu gözlerle yayla manzarası seyretmenin ardından sabah kahvaltısında alışkın olmadıkları mıhlamayı fazla kaçıran Mustafa Aytufan’ın bu çiçeği burnunda ilişki için bir hayli ileri bir adım atarak alenen gaz çıkartmasıyla sekteye uğrayan ilişkinin geleceği, Zeynep Babür’ün “Ah, canım benim, çok ıslandık mideni üşüttün galiba... Seni şapşal” deyip dememesine kalmış durumda.

Haberin Devamı

Mustafa Beler (22)
Seval Yumuş (21):

Üniversite 4. sınıfa geçtikleri yazı trenle interrail seyahati yaparak değerlendirmek amacıyla Sirkeci’den yola çıkan ve Balkanlar’da gittikçe birbirine yakınlaşan çift, yolculuğun ikinci haftasında İtalya’ya varışlarıyla beraber birbirlerinden uzaklaştı. Seval Yumuş’un son olarak “Kankam yaa İtalyan erkekleri de taşmış hakkaten taş” demesinin ardından Mustafa Beler’in Amsterdam’da planladıkları müze ziyaretleri yerine alternatif mekânlara yönelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Mehmet Tamar (32)
Fulya Dönerge (27): Almanya’da doğup büyüyen ve geleneksel olarak her tatilini Türkiye’de geçirmek isteyen Fulya’nın hayatının erkeğini bu sefer bulmuş olabileceğine dair inancı; Mehmet’in kapağı iyi kötü Almanya’ya atma fikriyle evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor. Şimdilik aradaki küçük pürüz ise Mehmet’in nişanlısının da evlendikten sonra beraber gitmek istemesi...

Son Dakika

Haberin Devamı

Bir İstanbul aşığı olan şairin Büyükçekmece’yle ilgili yazdığı şiiri beklenen ilgiyi görmedi...
Trafiğe kapalı alanda otomobil reklamı çekmeye çalışan yedi markanın karıştığı zincirleme trafik kazasında, üç yönetmenle beş sürücü hafif şekilde yaralandı...
Üst üste yedi kez e-devlet şifresini unutup sekizinci kez postaneye başvuran Muharrem Erselik vatandaşlıktan çıkarıldı..
Cihangir’de iki şahıs arasında başlayan sözlü sataşma panelle son buldu...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!