2001'de planlar askıya çıkacak

Güncelleme Tarihi:

2001de planlar askıya çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2000 00:00

Haberin Devamı

Öncelikle diğer belediyelerin yaşadığı ödemeler noktasındaki sıkıntıları biz de yaşamaktayız. Ben Sultanbeyli halkına şu müjdeyi vermek istiyorum. Belediyemiz İSKİ'yle elele vererek ilçemizdeki su, şebeke ve arıtma sorununu çözüm yönünde ciddi çabalar göstermektedir. Paşaköy Arıtma Tesisi bir havza statüsünde olmasına rağmen ilçemizdeki çevresel sorunları ortadan kaldırmaktadır. Gölet projesinin startını önümüzdeki günlerde vereceğiz. İGDAŞ'ın da ilçemizde başlattığı şebeke çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

TEM'LE BAĞLANTI Sultanbeyli-TEM bağlantı yolu, takibini azimle yaptığımız bir konu. Merkezi hükümetin halkımızın bu haklı talebine olumlu cevap vermesini ve yüzümüzü güldürmesini bekliyoruz. Bir an önce ilçemizden TEM'e bağlantı yolları açılmalı. Tarih boyunca önemli bir konumda bulunan ilçemize kim hizmet ederse belediye olarak onu alkışlamaya hazırız.

PLANLAR OCAK 2001'DE Belediyemizin sonuçlandırmaya çalıştığı önemli bir konu da Sultanbeyli'nin imar planlarının çıkartılmasıdır. 2001 yılının Ocak ayında imar planlarını askıya çıkartmayı hedefiyoruz. Seçimlerden önce dile getirdiğimiz her mahalleye okul, park, sosyal tesis, sağlık ocağı, muhtarlık binası ve spor tesislerini imar planı yapıldıktan sonra hayata geçireceğiz. Bir halı saha yaparak sahayı hizmete açtık.

110 TON ASFALT Bir yılda Sultanbeyli'de 110 ton sıcak asfaltlama yaptık. Gençlik ve Kültür Sitesi ile katlı otopark projelerimiz proje safhasında. Sultanbeyli'ye 15 bin ağaç dikmeyi hedefliyoruz. Birkaç yıl sonra zümrüt yeşili bir Sultanbeyli'nin planını yapıyoruz.

BEYAZ MASA Beyaz Masa'yı faaliyete geçirdik. Halkımız belediyeyle ilgili her türlü şikayetini rahatlıkla ilgililere ulaştırabiliyor. Egzoz Emisyon ölçümünü piyasa fiyatlarının altında vatandaşın hizmetine sunduk. Yayınına başladığımız belediye hizmet bülteniyle de çalışmalarımızı halkımıza duyuruyoruz. Onların eleştiri ve tavsiyelerini alıyoruz.

SULTANBEYLİ Yahya KARAKAYA (FP)

NE VAAD ETMİŞTİ?

İmar planlarının akabinde, haritalar hazırlayıp tapulamalara başlayacağım.

Her mahallenin okul, park, sağlık ocağı, muhtarlık binası ile sosyal ve spor tesislerinin yerlerini belirleyeceğim.

Bir yılda 100 bin ton sıcak asfalt dökeceğim.

Tam teşekküllü bir gençlik ve kültür sitesi kuracağım.

Katlı otopark yapacağım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!