2 yeni film vizyonda

Güncelleme Tarihi:

2 yeni film vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2010 00:08

Bu hafta sinemalarda Türk sinemaseverleri iki yabancı film bekliyor.

Haberin Devamı

 

TURİST / THE TOURIST

Angelina Jolie ve Johnny Depp aynı filmde buluştu. Yönetmenliğini Florian Henckel von Donnersmarck'ın yaptığı film kalbi kırılan ve aşk acısından kurtulmak için yolculuğa çıkan Frank'in (Johnny Depp) öyküsüyle başlıyor.

Filmin konusu:

Frank (Depp), kırık kalbinin acısından kurtulmak için İtalya’ya giden Amerikalı bir turisttir.  Trende Elise (Jolie) adında olağanüstü bir kadınla tanışmasıyla gezisi bambaşka bir boyut kazanır. Ancak Frank’ın Elise ile karşılaşmasının aslında tesadüf değildir. Arka planda Paris ve Venedik’in nefes kesen manzaraları eşliğinde Frank, bir ilişkinin ardından koşarken etrafında tehlikeli entrikaların döndüğünü fark eder.

Haberin Devamı

TURİST FİLMİNDEN KARELER - Foto Galeri

TURİST FİLMİNİN FRAGMANI - WEB TV

NARNİA GÜNLÜKLERİ:  ŞAFAK YILDIZI'NIN YOLCULUĞU

/images/100/0x0/55ead646f018fbb8f899e14b
Serinin ilk iki filmiyle milyonlarca seyirciye ulaşan ve son zamanların en beğenilen fantastik kitap uyarlamalarından olan “Narnia Günlükleri”nin son filmi Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu'nun başrollerinde Ben Barnes ile genç oyuncular Skandar Keynes, Will Poulter, Georgie Henley yer alıyorlar. Film 3 boyutlu olarak da vizyona girecek.

Filmin konusu:

C. S. Lewis’in büyü ve mucizelerle dolu dünyasına dönüş, rüya gibi bir Narnia gemisi olan “Dawn Treader / Şafak Yıldızı” ile başlıyor. Dünyada büyük ilgiyle izlenen ve gişe rekorları kıran, kitapları da çok satan ve beğenilen “The Chronicles of Narnia / Narnia Günlükleri” serisinin bu yeni filminde Edmund ve Lucy Pevensie, kuzenleri Eustace ve sadık dostları King Caspian (Kral Caspian) kendilerini bir tablonun içine yerleştirilmiş halde Şafak Yıldızı gemisine konmuş olarak bulurlar. Kaderlerini etkileyecek bu inanılmaz keşif yolculuğuna doğru yelken açarken, hayal bile edemeyecekleri engellerle karşılaşırlar.

Haberin Devamı

NARNİA GÜNLÜKLERİ:  ŞAFAK YILDIZI'NIN YOLCULUĞU - Foto Galeri 

NARNİA GÜNLÜKLERİ: ŞAFAK YILDIZI'NIN YOLCULUĞU - WEB TV


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!