2 bin 360 metrede evlilik teklifi

Güncelleme Tarihi:

2 bin 360 metrede evlilik teklifi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2007 12:22

ANTALYA'da rehberlik yapan 33 yaşındaki Yücel Dağlı, 3 yıl önce tanıştığı 22 yaşındaki Arzu Sümer'e, 2 bin 360 metrelik Tahtalı Dağı zirvesinde, hazırladığı dev pankartla evlilik teklif etti. Sürpriz karşısında etkilenerek gözyaşlarına hakim olamayan Arzu Sümer, sevgilisinin teklifine ‘Evet’ yanıtı verdi.

Haberin Devamı

Geçen ay açılışı yapılan ve Avrupa'nın en uzun teleferiği ile çıkılan Kemer'deki Tahtalı Dağı, sürpriz bir evlilik teklifine ev sahipliği yaptı. Antalya bölgesinde rehber olarak çalışan Yücel Dağlı, 3 yıldır birlikte olduğu Arzu Sümer'e dün muhteşem bir sürpriz hazırlayıp evlenme teklifinde bulundu. Dağlı, en ince ayrıntılarına kadar günler öncesinden hazırlayarak yaptığı sürpriz teklif için, dev bir pankart, kanun ile keman, 101 gül ve tek taş pırlanta yüzük aldı.

Arkadaşlarının ve teleferik yönetimin yardımı ile hazırlıklar yapıldıktan sonra teleferikle zirveye çıkartılan gelin adayı Sümer, ilk olarak ikram edilen kokteylleri yudumlarken açılan 10 metrelik üzerinde ‘Benimle evlenir misin?’ pankart ile karşılaştı. Neye uğradığını şaşıran Arzu Sümer, henüz konuşamadan kanun ve kemandan oluşan grup tarafından söylenen, ‘Sevemez kimse seni, benim sevdiğim kadar’ adlı şarkıyla iyice sarsıldı. Bu sırada damat adayı da 101 gülü sevgilisine verdi. Arkadaşları ise gül yapraklarını çiftin üzerine döktü.

Haberin Devamı

Yücel Dağlı daha sonra, cebinden çıkardığı tek taş pırlanta yüzüğü uzaratak evlilik teklifinde bulundu.

Sevgilisinin yaptığı sürpriz ile heyecanlanan ve mutluluk gözyaşları döken Arzu Sümer'in ‘Evet’ yanıtını vermesi üzerine genç çift birbirlerinin öperek tebrik etti. Çift, müzik ve alkışlar eşliğinde dans edip objektiflere mutluluk pozu verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!