1’i yarbay iki asker şehit oldu

Güncelleme Tarihi:

1’i yarbay iki asker şehit oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2020 07:00

Irak’ın kuzeyinde Pençe Harekâtı bölgesinde meydana gelen araç kazasında Yarbay Rasim Sayın (43) ile Uzman Çavuş Mehmet Sinan Kılıç (27) şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Haberin Devamı

Pençe Harekâtı bölgesinde meydana gelen kazada bir asker olay yerinde şehit oldu. İki asker hastaneye kaldırıldı. Askerlerden biri yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 23. Piyade Tümen Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından şehit olan Yarbay Rasim Sayın’ın cenazesi, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’ndan uçakla memleketi Edirne’ye, Uzman Çavuş Mehmet Sinan Kılıç’ın da Şanlıurfa’ya gönderildi. Yarbay Sayın’ın eşi Sevda Sayın şehadet haberini İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde aldı. Şehit Sayın’ın bir çocuğu olduğu öğrenildi.

1’i yarbay iki asker şehit oldu
Yarbay Rasim Sayın ile öğretmen eşi Sevda Sayın’ın bir kız çocukları var.

Haberin Devamı

Uzman Çavuş Kılıç’ın acı haberi ise Şanlıurfa’daki Ahmet Yesevi Mahallesi’nde yaşayan ailesine verildi. Aile acı haberle yasa boğuldu.

1’i yarbay iki asker şehit oldu
Mehmet Sinan Kılıç

Bekar ve 5 kardeşi olan şehidin  yaklaşık 7 ay önce göreve başladığı ve ilk görev yeri olan Şırnak’ın Uludere ilçesindeki 48’inci Hudut Tugay Komutanlığı’na atandığı öğrenildi. Şehit Kılıç bugün düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

DİYARBAKIR’DAN ACI HABER

1’i yarbay iki asker şehit oldu

Diyarbakır'da görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Cumhur Tokuş, silahının ateş alması sonucu kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kentte görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Cumhur Tokuş’un, şahsi silahının ateş alması sonucu ağır yaralandığını ve kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!