18 Ocak AÖF final soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak? AÖF sınav yerleri nasıl öğrenilir?

Güncelleme Tarihi:

18 Ocak AÖF final soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak AÖF sınav yerleri nasıl öğrenilir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2020 19:56

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi final sınavlarının ilk oturumu 18 Ocak Cumartesi günü gerçekleşti. 81 ilde yapılan sınavın birinci aşamasına katılan çok sayıda öğrenci, doğru ve yanlış sayısını öğrenmek adında AÖF sınavı cevap anahtarının ne zaman yayımlanacağını araştırmaya başladı. Peki, 18 Ocak AÖF final soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak? AÖF cevap anahtarı yayımlandı mı? İşte, AÖF final sınavı hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

2020 AÖF final sınavları Anadolu Üniversitesi takvimine göre cumartesi ve pazar günleri Türkiye genelinde tamamlanacak. Sınavın ilk oturumu 18 Ocak tarihinde gerçekleşti. AÖF final sınavının ilk oturumunda kendilerine yöneltilen sorulara yanıt arayan on binlerce öğrenci, netleri hakkında bilgi sahibi olmak adına AÖF soru ve cevap anahtarını araştırmaya başladı. 19 Ocak Pazar günü yapılacak AÖF sınavı ikinci oturumuna yönelik sınav yerleri de merak edilen diğer gündem konusu oldu. Peki, AÖF sınav yerleri nasıl öğrenilir? AÖF soru ve cevapları ne zaman açıklanır? İşte, detaylar.

AÖF SORU CEVAPLARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

AÖF güz dönemi final sınavı soru ve cevap anahtarının, 19 Ocak Pazar günü yapılacak 2. AÖF oturumu sonrası açıklanması bekleniyor. AÖF soru ve cevapları yayımlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

Haberin Devamı

AÖF SINAV YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

AÖF sınav giriş belgeleri 18-19 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek dönem sonu sınavları dolayısıyla önem arz ediyor. Kendilerine en yakın sınav merkezinde alanları ile ilgili sınavlara girecek. Sınavda giriş belgesi ve kimlik bulundurmak zorunlu olacak.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

SINAVA GİRERKEN BU BELGELER GEREKLİ

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

BAKMADAN GEÇME!