172'nci Zırhlı Tugayı'nda devir- teslim töreni

Güncelleme Tarihi:

172nci Zırhlı Tugayında devir- teslim töreni
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2008 11:33

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde bulunan 172'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda, 30 Ağustos'ta Tuğgeneralliğe yükselecek olan Kurmay Albay Sadık Piyade, düzenlenen törenle komutayı devraldı.

Yeni Hac Konaklama Kışlası'nda düzenlen devir- teslim törenine 172'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İzzet Ocak, görevini Tugay Komutanlığı'na atanan Kurmay Albay Sadık Piyade'ye devretti. Törene, Şırnak Valisi Ali Yerlikaya, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Vekili Tümgeneral Yurdaer Olcan, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Tahir Bekiroğlu, Silopi Kaymakamı Aydın Abak ve bazı davetliler katıldı. Törende konuşan Jandarma Asayiş Kolordu Komutan Vekili Tümgeneral Yurdaer Olcan, Türk vatanının bölünmez bütünlüğüne kasteden bölücü terör örgütüyle, canını hiçe sayarak büyük özveri ve cesaretle mücadele eden, erinden en üst rütbeli subayına kadar, tüm personele ve bölücü teröre karşı görev yapan koruculara teşekkür etti.

Tümgeneral Olcan, görevi devralan 172'nci Zırhlı Tugay Komutanı Kurmay Albay Sadık Piyade'ye yeni görevinde başarılar dilerken, Silopi'de yeni konuşlanan 172'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın geçmişte olduğu gibi bugün de verilecek her türlü görevi başarıyla yerine getireceğine inandığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!