14 Mayıs Eczacılar günü kutlama mesajları ve sözleri

Güncelleme Tarihi:

14 Mayıs Eczacılar günü kutlama mesajları ve sözleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2019 09:35

Eczacılar Günü mesajları, ilaç temininde hizmet veren sağlık emekçilerinin 180 yıllık meslek hayatını kutlamak isteyen vatandaşların araştırdığı konu oldu. Eczacılık görevini yerine getiren yakınlarının bu önemli gününü kutlamak isteyen vatandaşlar, 14 Mayıs Eczacılar Günü mesajları için araştırmalarını gerçekleştirdi. İşte, bugün için gönderebileceğiniz Eczacılar Günü mesajları

Haberin Devamı

Eczacılar Günü kutlama mesajları, salı sabahı itibariyle birçok vatandaşın gündeminde yer almaya başladı. İşte, yakınlarınıza gönderebileceğiniz anlamlı 14 Mayıs Eczacılar Günü mesajları

ECZACILAR GÜNÜ MESAJLARI

14 Mayıs Eczacılık Günü’nüzü kutlar, mesleğinizin daha da güzel günlere ulaşmasını temenni ederim.

Nerede görev yaparsa yapsın, insan sağlığına önemli katkılar sunan  tüm eczacıların “eczacılık günü” nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Gelecek 14 Mayısların, insanlığa mesleğinize güzel günler getirmesi dileklerimle Eczacılık Gününüzü kutluyorum.

Bilimsel eczacılığın akademik kuruluşunun 180.yılında tüm eczacıların ‘’ Eczacılık Bayramını ‘’   kutlar , meslek yaşamlarında başarılar dilerim.

Eczacılık, insanlığın hastalıklarla verdiği mücadelede, tedavi sürecinin en önemli aktörlerinden biridir. 14 Mayıs Eczacılar Günü tüm Eczacılara Kutlu Olsun.

Haberin Devamı

İlaç dağıtım alanlarında kesintisiz 24 saat sağlık hizmeti veren, sağlık sorunlarına yardım için hep yanımızda olan eczacıların Eczacılar Günü Kutlu Olsun.

İnsanların güvendikleri mesleklerin her zaman başında gelen tüm eczacıların 14 Mayıs Eczacılık Günü Kutlu Olsun.

 

BAKMADAN GEÇME!