Şimdi onları biz fişliyoruz

Güncelleme Tarihi:

Şimdi onları biz fişliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2010 00:00

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, son günlerdeki olaylara ve fişlenme konusuna değinirken, yapılanların haklı olduğunu savundu.

İŞTE AK PARTİLİ DOĞAN'IN O SÖZLERİ / WEB TV  

Doğan, “40 sene onlar bu halka yaptı, inşallah sıra bizde. Şimdi biz onları fişliyoruz” dedi.

AVNİ Doğan, Kahramanmaraş Belediyesi Meclisi tarafından mahalle yapılan ancak itiraz üzerine Danıştay kararı ile yeniden belde statüsüne kavuştuğu için 7 Mart’ta belediye başkanlığı seçimi yapılacak Karacasu Beldesi’ndeki partisinin seçim bürosunu ziyaret etti. Aynı zamanda TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi de olan Ak Partili milletvekili Doğan, 16 Şubat 2010 salı günü seçim bürosunda yaptığı konuşmada, fişleme konusunu gündeme getirdi. Doğan şunları söyledi:

Herkesi fişlemişler

Türkiye’nin Ak Parti’ye 10 sene daha ihtiyacı var. Her yerde, Karacasu’da ihtiyaç var. Türkiye’de ihtiyaç var. Eğer biz birazcık tökezlersek bu Ergenekoncular falan bu defa çok kötü intikam alır halktan. Bu memlekette kimin kızının başı örtülü, hepsini fişlemişler. Kimin çocuğu İmam Hatip’e gidiyor hepsini fişlemişler. Kim muhafazakâr, kim ramazanda oruç tutuyor hepsini fişlemişler. Eee şimdi biz onları fişliyoruz. 40 sene onlar bu halka yaptı, inşallah sıra bizde. Yapmaya çalıştığımız bu arkadaşlar.

Karacasu’yu yeniden belde yaptık. Buralardaki halk, Kahramanmaraş Belediyesi’ne bağlanmayı istemiyordu. Eğer biz isteseydik ve açılan davalarda savunma hakkımızı kullansa idik, bu yerleşim yeri yeniden belde olamazdı. Biz hükümetiz ve bizim istemediğimiz şeyi de kimse yapamaz. Soyguncuyla, hırsızla ve namusumuzla mücadele etmek için iktidardayız.

Her şeyi biz yaparız

Kahramanmaraş tarihindeki en uzun süreyle milletvekilliği yapan kişiyim. Ben bir müteahhitle aynı masaya oturup bir çay içmedim. Eğer siyasetçiler, vekiller, belediye başkanları, zenginlerden yardım almaya başlamışsa iş bitmiş. Bizi konuşturmasınlar. Bizi konuştururlarsa laf bitmez. Yahu hükümet biziz. Yapılan her şeyi biz yaparız. Bizim istemediğimiz şeyi de kimse yapamaz.
Doğan, sözlerinin dün medya organlarında yayınlanması üzerine şu açıklamayı yaptı: ‘‘Şimdi de biz onları fişliyoruz’ cümlesindeki maksat, 40 yıldır fişleme yapanları deşifre ettiğimizi açıklamaya çalışmaktı. Kastım buydu, ancak cümle maksadını aşmıştır.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!