Bugün resmi tatil mi, idari tatil mi? 13-14 Temmuz tatil mi? İşte bayram tatili günleri

Güncelleme Tarihi:

Bugün resmi tatil mi, idari tatil mi 13-14 Temmuz tatil mi İşte bayram tatili günleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2022 09:07

Bugün resmi tatil mi, sorusu Kurban Bayramı'nın bitmesinin ardından vatandaşların odaklandığı konulardan oldu. 9 Temmuz'da başlayan Kurban Bayramı 12 Temmuz Salı günü sona erdi. Yılın ikinci dini bayramı sonrası tatilin biteceği tarih gündeme geldi. Kabine Toplantısı'nda alınan kararla Kurban Bayramı tatili 15 Temmuz ile birleşerek uzatılmıştı. Gözler şimdi 'bugün resmi tatil mi', 'idari tatil mi? sorularının yanıtına çevrildi. Peki, 13-14 Temmuz resmi tatil mi? İşte, o konuyla ilgili detaylar.

Haberin Devamı

13-14 Temmuz tatil mi sorusu, binlerce vatandaşın gündeminde yer alıyor. Bayram tatilinin 4. ve son gününe girilmesiyle birlikte, 13-14 Temmuz tatil mi soruları da yankılanmaya başladı. 

13-14 Temmuz tarihleri, kamu çalışanları için idari tatil olarak belirlenecek. Ancak, sağlık ve güvenlik gibi kritik noktalarda hizmet veren kamu çalışanları, bu idari tatilden doğrudan yararlanamayabilecek. Bununla birlikte diğer kamu çalışanları için 13-14 Temmuz tarihlerinin idari izin sayılması ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün de resmi tatil olması dolayısıyla tatil, 18 Temmuz tarihine kadar devam edecek.

BAKMADAN GEÇME!