12 yaşındaki Meryem'in cesedi ağaca asılı bulundu

Güncelleme Tarihi:

12 yaşındaki Meryemin cesedi ağaca asılı bulundu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2010 13:03

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde, ilköğretim okulu öğrencisi 12 yaşındaki Meryem Uğurlu'nun ağaca asılı cesedi bulundu. Uğurlu'nun intihar ettiği sanılıyor.

Torbalı Kuşçuburun Mahallesi'nde oturan Diyarbakırlı Bedia- İsmail Uğurlu çifti, 10 gün önce çocuklarıyla birlikte mevsimlik işçi olarak çalıştıkları Pamukyazı Mahallesi'ndeki bir tarlaya salatalık toplamaya gitti. Burada kurdukları çadırda kalan Uğurlu Ailesi, önceki gün de saat 20.30'a kadar salatalık topladı. Bu sırada Kuşçuburun İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi Meryem Uğurlu, iddiaya göre biraz dolaşacağını söyleyip ailesinin yanından ayrıldı. Kısa süre sonra Muhtar Muhammet Ali Çürükçü, Meryem Uğurlu'nun cesedini salatalık topladıkları tarlaya 500 metre uzaklıktaki terk edilmiş bir bağ evinin bahçesindeki akasya ağacına iple asılı olarak bulup, durumu ailesi ve jandarmaya bildirdi.

Meryem Uğurlu'nun acı haberi alan yakınları sinir krizi geçirdi. Üzerinden bir not çıkmayan Uğurlu'nun cesedi jandarma ve savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Jandarma kayıtlarına olay intihar olarak geçerken, ailesinin bilinen bir sıkıntısını bulunmadığı söylediği Uğurlu'nun intihar nedenin araştırıldığını bildirildi.

Meryem Uğurlu'nun yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınan cenazesi dün Kuşçuburun Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!