100 kişi aldı özel uçak götürdü

Güncelleme Tarihi:

100 kişi aldı özel uçak götürdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2014 01:37

Önceki gün akşam saatlerinde Nişantaşı’nda iki adamıyla evinden çıkarken Kalaşnikof tüfekle açılan ateş sonucu öldürülen Vedat Şahin’in cenazesi 100 kişilik bir grup tarafından teslim alındı. Şahin ve hayatını kaybeden adamı Ferdi Topal’ın cenazeleri daha sonra özel uçakla Samsun’a götürüldü.

Haberin Devamı

ŞİŞLİ’nin Nişantaşı semtinde önceki gece 22.00 sıralarında yürüyen Vedat Şahin ve adamları Ferdi Topal ile Enver Aydın’a bir otomobilden Kalaşnikof tüfek ve tabancayla ateş açıldı. Şahin ile Topal yaşamını yitirdi, Aydın ağır yaralandı. Sedat Şahin’in oğlu Erkan Şahin dün sabah beraberinde adamlarıyla cenazeleri almak için Adli Tıp Kurumu’na geldi. Samsun plakalı otomobillerin çoğunlukta olduğu kalabalık Erkan Şahin’in gelmesinin ardından 100 kişiyi buldu.

ADLİ TIP’TA POLİS ORDUSU

Polis çok sıkı güvenlik önlemi aldı. Sivil polisler kurumun dışında, resmi kıyafetli polisler ise kurum kapısının iç tarafında görünmeyecek bir noktada hazır bekletildi. Polislerin bazılarının çelik yelekli olması dikkat çekti.

CENAZE TÖRENİ BUGÜN

Cenazeler daha sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’na getirildi. Cenazeler ve yakınları, kiralanan özel uçakla Samsun’a götürüldü. Havalaanında kalabalık bir grubun karşıladığı cenazeler, 200 araçlık konvoyla Bafra’ya götürüldü. Cenazeler bugün toprağa verilecek.

Haberin Devamı

Düşman mafyanın kan davası mı

100 kişi aldı özel uçak götürdü

İSTANBUL polisi, olayın Vedat Şahin’in mafya lideri ağabeyi Sedat Şahin ile Ocak 2005’te İtalya’da öldürülen Hüseyin Saral arasındaki husumetin devamı gibi göründüğünü ifade etti. Polise göre, Saral ve Şahin aileleri arasında 2004’te başlayan hesaplaşma son günlerde tekrar su yüzüne çıktı. Nişantaşı’nda Kalaşnikof tüfekle ve tabancayla öldürülen Vedat Şahin ve Ferdi Topal cinayetinin ardında da bu kan davasının izleri olabilir.

10 SANİYELİK SUİKAST

Saldırı bir işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Vedat Şahin ile 3 kişi, 22.34.11’de yürürken görüntüye giriyor. 22.34.14’te yanlarında duran kırmızı otomobilden ateş açılıyor. Arka koltuktan inen saldırgan Kalaşnikof’la ateş ediyor. Şahin, Topal ve Aydın yere yığılırken, 4’üncü kişi kaçıyor. Saldırganlar ateş etmeyi saat 22.34.24’te bırakıyor.
5 saniye sonra otomobil hızla uzaklaşıyor.

Haberin Devamı

‘EVDE TELEVİZYON İZLİYORDUK Kİ...’

VALİKONAĞI Caddesi’nde önceki gece yaşanan silahlı saldırının izleri sabah daha net ortaya çıktı. Çok sayıda binanın cam ve duvarlarında kurşun izleri olduğu görüldü. Nişantaşı sakinleri evlerinde televizyon izlerken ve yemek yerken camlarına isabet eden kurşunlarla şoke oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!