10 dakikada sinir krizi

Güncelleme Tarihi:

10 dakikada sinir krizi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2013 00:00

İstanbul’da 10 dakikalık sağanak yağışla bu görüntüler yaşandı. Unkapanı Köprüsü’nde rögar kapakları taştı, 4 araç sular altında kaldı. Şehir genelinde trafik yine felç oldu.

Haberin Devamı

İSTANBUL’da dün sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış, Unkapanı Köprüsü’nde seyir halinde olan 4 otomobilin sular altında kalmasına neden oldu. Köprü altındaki su birikintisi yaklaşık 1.5 metreye ulaştı. Köprü altındaki araçlarda mahsur kalan 6 kişi itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı. Taksinin şoförü Hayati Dağuşağı (54), “Köprü altında geçerken aracım bir anda durdu. Unkapanı tarafından yoğun bir su birikintisi gelmeye başladı. Bir yandan da yağmur hızlanınca araç geriye doğru kaymaya başladı. Aracın tavanına kadar su geldi. İki kadın müşterim vardı. Sinir krizi geçirdiler. 25 yıllık şoförüm böyle bir olayla karşılaşmadım” dedi.

İstanbul’u etkisi altına alan şiddetli yağmur adalet hizmetlerini de vurdu. Kartal’daki elektrik kesintisi Anadolu Adalet Sarayı’nı da etkiledi. Adliyenin jeneratörleri bozuldu. Adliye, iki saat sonra elektriğe kavuştu.

Haberin Devamı

El birliğiyle kurtarma

SULTANBEYLİ’de kuvvetli yağış nedeniyle yollar göle döndü. Alt geçitler suyla dolarken belediye otobüsü ve çok sayıda özel araç içindeki vatandaşlarla birlikte mahsur kaldı. Mahsur kalanları kurtarmaya itfaiye ekipleri gelirken, bölgedeki insanlar el birliği yapıp bazı araçları suyun içinden itekleyerek kurtardı.

Körfez uçtu

KOCAELİ’de önceki gün öğleden sonra başlayan yağmur, Gebze ve Körfez’de daha etkili oldu. Akşam saatlerinde ise Körfez’in Hereke semtinde aniden çıkan fırtına ve kısa süreliğine oluşan hortum, 15 evin çatısını  uçurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!