10 Ağustos 2015 gününün reyting şampiyonu Kırgın Çiçekler! - 7. bölümde neler oldu? (8. bölüm fragman)

Güncelleme Tarihi:

10 Ağustos 2015 gününün reyting şampiyonu Kırgın Çiçekler - 7. bölümde neler oldu (8. bölüm fragman)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2015 16:29

10 Ağustos Pazartesi günü reyting sonuçlarına göre en çok izlenen dizi Kırgın Çiçekler oldu. Kırgın Çiçekler son bölümde neler oldu?

Haberin Devamı

10 Ağustos Pazartesi 2015 Reyting sonuçları

Ekranların sevilen dizisi Kırgın Çiçekler dizisi 10 Ağustos Pazartesi günü rakiplerini geçerek reyting rekortmeni olmayı başardı. Tüm kişilerde 5.83 izlenme oranı ve 22.06 izlenme payı, AB Sosyal Statü’de yüzde 4.39 izlenme oranı ve 18.02 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

TÜM KATEGORİLERDE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU

Dün akşam ATV ekranlarında altıncı bölümü yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisi, tüm kategorilerde en çok izlenen yapım olarak 100 program arasında zirveye yerleşti.

Yetimhane kızlarının hikâyesini anlatan dizi, izleyiciyi her bölümde duygu yüklü sahnelerle etkiliyor.

Dizinin kadrosunda Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Mehmet Aykaç, Veda Yurtsever, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker yer alıyor.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİ

Kırgın Çiçekler dizisi konusu

Eylül 16 yaşında genç bir kızdır. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal’le birlikte yaşar. Eylül, üvey babası Kemal’in tacizine uğrar. Eylül bu tacizi annesine anlatır. Annesi çıkar yol bulamayınca Eylül’ü yetimhaneye verir

Eylül için yetimhane günleri başlar. Yetimhanenin karşısındaki ev Cemrelerin evidir. Yetimhanenin dışında ki Cemrelerin evinde ise zengin bir hayat vardır.

Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül’e yetimhanenin müdür yardımcısı Feride destek olur.

Kırgın Çiçekler 7. Bölüm Özeti

Kader'i kurtarmak için harekete geçen kızlar bu sefer de Songül'ün Seda ve Ali'nin evinde mahsur kalmasıyla yeni bir telaşa düşerler. Songül hapse düşmeden onu kurtarmaları lazımdır. Defne'nin yarışmayı kaybetmesi ve Serkan'ın Eylül'e olan duygularıyla korkuya kapılan Nazan ise çocuklarını korumak için kızlardan acil olarak kurtulmaya karar verir. Fakat bu uğurda oğlunu attığı tehlikenin farkında değildir. Feride, Topraktan gelen evlenme teklifinin şaşkınlığını yaşarken onu bir sürpriz beklemektedir...


Kader annesinin ona ulaşması için her yolu denemeye karar verir. Kemal ise ortadan kaybolmuştur. Kızlar, Kemalden kurtulduk mu diye düşünürlerken yurda gelen polis ekipleriyle herkes şok yaşar.

BAKMADAN GEÇME!