1 liraya botoks

Güncelleme Tarihi:

1 liraya botoks
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2009 18:07

Bir estetik ve güzellik merkezi kuruluşunun 6. yılı münasebetiyle çok özel bir kampanyaya imza attı. Kampanyanın fiyatı 1 lira.

Haberin Devamı

Esteworld estetik ve güzellik merkezleri kuruluşunun 6. yılı münasebetiyle çok özel bir kampanyaya imza attı. Bu kampanya çerçevesinde botox, dolgu 1 lira, cilt bakımı veya podiatri (el ayak bakımı) 99 kuruş.

Esteworld estetik ve güzellik merkezlerinin, herhangi bir estetik operasyon yaptıran müşterileri sadece 1 lira karşılığında botox veya dolgu yaptırabilecekler. Aynı zamanda Esteworld'den 450 lira ve üzeri hizmet alan müşterilerde 99 kuruşa cilt bakımı veya podiatri (el ayak bakımı) yaptırabilecekler. Bu özel kampanya ile ilgili görüşlerini ifade eden Esteworld Medikal Direktörü Uz. Dr. Servet Terziler şunları söyledi:

"Bu çılgın kampanya ile 6. kuruluş yıldönümümüzde Esteworld kalitesiyle tanışan ve yıllardır bizimle birlikte olan müşterilerimize bir fayda sağlamayı amaçladık. Kurulduğumuz günden buyana yaptığımız en iddialı kampanya, bu hizmetlerden faydalanmak isteyenler için çok büyük avantajlar ortaya çıkıyor."

Haberin Devamı

31 Ekim 2009 tarihine kadar devam edecek olan bu kampanyadan faydalanmak isteyenler 0216 / 0212 444 3 789 nolu estetik hattan bilgi alabilirler.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!