1 aylık evlilik cinayetle son buldu... Elazığ'da uzman çavuş, eşini katletti

Güncelleme Tarihi:

1 aylık evlilik cinayetle son buldu... Elazığda uzman çavuş, eşini katletti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2024 11:29

Elazığ'da fizyoterapi teknikeri Burcu Demir (32), 1 ay önce nikahının kıyıldığı uzman çavuş O.D. tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü. Polis ekipleri kaçan şüpheli O.D.'yi kısa sürede yakaladı.

Haberin Devamı

Olay, sabah saatlerinde Olgunlar Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki özel bir hastanenin önünde meydana geldi. Fizyoterapi teknikeri olarak görev yapan Burcu Demir, 1 ay önce evlendiği uzman çavuş O.D. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine O.D., belinden çıkardığı tabanca ile Burcu Demir'e ateş etti. Başından ve göğsünden vurulan kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli aracı ile kaçtı.

1 aylık evlilik cinayetle son buldu... Elazığda uzman çavuş, eşini katletti

Burcu Demir'in hayatını kaybettiği belirlendi.

1 aylık evlilik cinayetle son buldu... Elazığda uzman çavuş, eşini katletti

Çiftin 1 ay önce resmi nikahlarının kıyıldığı ancak düğünlerinin yapılmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Elazığ'da 1 ay önce evlendiği fizyoterapi teknikeri Burcu Coşkun'u (32) tabanca ile vurarak öldüren uzman çavuş M.C. yakalandı. Elazığ Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Olgunlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, B.C. isimli şahıs, nişanlısı (resmi nikahlı) M.C. isimli şahıs tarafından tabanca ile vurulmuş ve olay yerinde hayatını kaybetmiştir. Şüpheli M.C. isimli şahıs, olayda kullandığı silah ile birlikte kolluk birimlerimizce kısa sürede yakalanmıştır. Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!