1,5 yıl arayla iki çocuklarını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

1,5 yıl arayla iki çocuklarını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2011 15:14

KOCAELİ’nin Gölcük İlçesi’nde yaşayan Karaağaç ailesi, 1,5 yıl önce rehabilitasyon merkezinde üzerine dolap düşmesi sonucu 9 yaşındaki oğulları Kaan’ın ölümünün ardından, 30 yaşındaki oğulları Muhammet’in de bir aracın çarpması sonucu ölümüylü yıkıldı.

Haberin Devamı

Gölcük’ün Şehitler Mahallesi’nde oturan 2 çocuklu Karaağaç ailesinin 9 yaşındaki engelli oğlu Kağan, 1,5 yıl önce Değirmendere’deki rehabilitasyon merkezinde üzerine dolabın devrilmesi sonucu altında kaldı. Küçük Kaan, Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.

Aile henüz Kaan’ın acısını unutamamışken, bu kez büyük oğulları Muhammet Karaağaç’ın ölümüyle sarsıldı. Evlenme hazırlığı yapan Muhammet çalıştığı fabrikadaki işinden çıkarıldı. Bir süre işsiz kaldıktan sonra Halk Eğitim Merkezi’ndeki kursa katılıp mesleki sertifika almak için başvurdu. İşlemler için istenen sağlık raporunu almak üzere Gölcük Devlet Hastanesi’ne geldi. İşlemlerini tamamlayıp eve dönerken yolun karşısına geçmek isteyen Muhammet Karaağaç, Gölcük Devlet Hastanesi’nin Ergün Y. yönetimindeki engelli nakil aracının çarpması sonucu ağır yaralandı. Aynı araçla hastaneye kaldırılan Muhammet Karaağaç 10 gündür verdiği yaşam savaşını kaybederek öldü.

Anne Durhanım ve baba Muharrem Karaağaç ikinci çocuklarının da ölümüyle yıkıldı. Oğullarının iyileşmesini beklerken ölüm haberini alan anne Durhanım ve baba Muharrem Karaağaç’ı yakınları güçlükle sakinleştirmeye çalıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!