Gültepe Mahallesi’ne Yeni Sağlık Merkezi

Güncelleme Tarihi:

Gültepe Mahallesi’ne Yeni Sağlık Merkezi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2015 14:28

DENİZLİ'NİN GÜLTEPE MAHALLESİ'NE YENİ SAĞLIK MERKEZİ YAPILDI

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği ve Hayırsever Halil Çarkıt işbirliği ile hayata geçirilen ‘Denizli Büyükşehir Belediyesi Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi’ projesinde sona gelindi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği ve Hayırsever Halil Çarkıt ile yapılan protokolün ardından geçen mayıs ayında temeli atılan Gültepe Mahallesi’ndeki aile ve toplum sağlığı merkezinde son aşamaya gelindi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, Hayırsever Halil Çarkıt, Denizli İl Halk Sağlığı Müdürü Veli Kılınçarslan ve Gültepe Mahallesi Muhtarı Nazım Hançer, tamamlanmak üzere olan ‘Denizli Büyükşehir Belediyesi Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi’nde incelemede bulundu.
Hayırsever Halil Çarkıt da, sağlık merkezinin yapılmasına vesile olan herkese teşekkür ederek, "Bugünler için şükrediyorum. Allah bize nasip etti, bugünleri gördük ve böyle bir işe vesile olduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ve Denizli Valimiz Şükrü Kocatepe’ye teşekkür ediyorum" dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gültepe’nin Denizli’nin en önemli mahallelerinden birisi olduğunu vurgulayarak, "Mahallemizin aile sağlık merkezi ile ilgili talebi vardı. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak bu ihtiyacı gidermek istiyorduk. Sağlık her şey, sağlık olmadı mı hiçbir şeyin kıymeti yok" dedi. Büyükşehir Belediyesi’nin Gültepe Mahallesi’nde bir arsası olduğunu ifade eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Burada nasıl bir sağlık merkezi kurarız diye düşünürken, hayırseverimiz Halil Çarkıt gönüllü oldu. İnşaat çok hızlı bir şekilde tamamlandı. Burayı gezdiğimizde de gördük ki, kullanılan malzemeler son derece modern, kaliteli ve hiçbir şeyden taviz verilmeden en iyisi yapılmış."
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği ve Hayırsever Halil Çarkıt işbirliği ile Gültepe Mahallesi’ne yapılacak aile sağlığı merkezi ve toplum sağlığı merkezinin protokolü geçen nisan ayında imzalanmıştı. Protokole göre, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği 771 metrekare arsaya hayırsever binayı inşa edecek, Halk Sağlığı Müdürlüğü ise sağlık merkezinin işletmesini üstlenecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!