Gölbaşı'nda 'Somuncu Baba Aşkın Sırrı' gösterime girecek

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşında Somuncu Baba Aşkın Sırrı gösterime girecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2016 10:38

Gölbaşı'nda 'Somuncu Baba Aşkın Sırrı' gösterime girecek

Haberin Devamı

GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Belediyesi, gişe rekorları kıran 'Somuncu Baba Aşkın Sırrı' filmini ilçe halkının gösterimine sunuyor.Başrollerinde Furkan Palalı, Ali Sürmeli, Gürkan Uygun, Saruhan Hünel, Tuvana Türkay, Emin Olcay ve Fırat Tanış gibi oyuncuların yer aldığı filmin yönetmenliğini Kürşat Kızbaz üstleniyor.
Tarihi dram türündeki filmde, genç bir dervişin ilahi aşkı arayışı ve bu uğurdaki zorlu mücadelesi, epik bir dil ve anlatım ile sevda, ayrılık, sabır ve tevazu gibi temalar üzerinden işleniyor. Film aynı zamanda Somuncu Baba'nın İlahi aşkı arama yolunda Hicaz'dan Şam'a ve Bursa'dan Aksaray'a uzanan hikayesiyle bir yol filmi olma özelliği de taşıyor.
Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Kongre Merkezi'nde 'Somuncu Baba Aşkın Sırrı' filmi 2-8 Mayıs tarihleri arasında hafta içi her akşam saat 19.30'da ve hafta sonunda 15.30'da ve 19.30'da izlenebilecek. Ücretsiz olacak filmi izlemek isteyen vatandaşların '0312 485 55 10- 485 55 13' numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırabilecekleri belirtildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!