GNC BESÄ°N TAKVÄ°YELERÄ°!

Güncelleme Tarihi:

GNC BESÄ°N TAKVÄ°YELERÄ°
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 25, 2012 08:35

Doğal besin takviyelerinin önde gelen markası GNC'den büyük fırsat!

Haberin Devamı

Sabahları kalktığınızda kendinizi sürekli yorgun hissediyorsanız, gün ortasında halsizlik ve tükenmişlik yaşıyorsanız, spor yapmak istiyor ama spor yapacak enerji bulamıyorsanız GNC mağazalarına göz atmalısınız! Üstelik yakala.co'nun muhteşem fırsatı  ile 70 TL değerindeki kuponu %64 indirimle sadece 24,95 TL'ye alarak büyük bir avantaj sağlayabilirsiniz!

/images/100/0x0/55eb374af018fbb8f8b2e475
 

GNC Türkiye, çağdaş yaşantımızda sağlığın korunmasına yardımcı, kişisel gereksinimler göz önüne alınarak hazırlanmış vitamin mineral karışımlarını, bitkisel ve sporcu destek ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturmaktadır.

Pek çok farklı kategoride, onlarca ürün!    Â

Ürünlerin tanıtımında öncelik kullanıcının ihtiyaçlarının belirlenmesidir. Bu nedenle konusunda uzman danışmanlar eşliğinde sunum yapılmaktadır. Cilt sağlığından kilo kontrolüne, eklem sağlığından sporcu desteklerine kadar pek çok farklı kategoride ürünü bir arada bulma imkanı sağlamaktadır.

Doğal kaynaklı ürünler optimum performans ve maksimum etkinin sağlanması gözetilerek formüle edilmiştir. Tüm ürünler Amerikan Sağlık Örgütü FDA (Food & Drug Administration) tarafından kabul edilen RDA (Recommended Daily Allowance) standartları referans alınarak üretilmektedir.

Sağlıklı ve dengeli bir yaşam tarzı benimsemek isteyen herkese kişisel ihtiyaçlara göre farklı öneriler sunan GNC, ayrıca doğal ve organik kozmetik ürünleri üzerine de hizmet vermektedir. Dr.Hauschka ve Reviva markalı güzellik ürünlerini de çatısı altında bulundurmaktadır.

Dr.Hauschka ile cilt bakımı ve renkli kozmetikte organik sağlığı keşfederken, Reviva Lab. ile yaşlanma karşıtı ürünleri tanıyabilirsiniz.

70 TL değerindeki indirim çeki, %64 indirimle yakala.co üyelerine özel sadece 24,95 TL'ye sunuluyor. 50 TL'lik indirim kuponu ve 20 TL değerindeki Gold Card üyeliğini kapsayan bu fırsat; GNC mağazaları, gnc.com.tr ve 444 0 462 numaralı sipariş hattında geçerli olacaktır.

23-25 Temmuz tarihleri arasında yakala.co 'da yayında kalacak ve 23 Eylül'e kadar kullanılabilecek olan bu teklif ile bitkisel ürünler, organik kozmetik, beslenme ve sporcu destek kategorisi, vitamin, mineral ve sayısız ürün başlığı arasından fırsatları yakalayabilirsiniz!

Haberin Devamı

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN...


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!