Giresun'da eğitime kar engeli

Güncelleme Tarihi:

Giresunda eğitime kar engeli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2015 22:33

Haberin Devamı

GİRESUN (AA) - Giresun Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime ara verildiğini bildirdi.

Akkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gece yarısından sonra Giresun'da yoğun kar yağışı beklendiğini belirtti. Müdürlük olarak meteorolojiden aldıkları bilgi üzerine 8 Ocak Perşembe Giresun merkezde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verilmesini uygun gördüklerini ifade eden Akkurt, Bulancak ilçesinde de tüm okulların aynı gün tatil edildiğini söyledi.

Giresun Valiliği ise kar yağışı dolayısıyla il genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacağını açıkladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada da halkın, kar yağışı sonucu ortaya çıkacak olumsuzluklara karşı dikkatli olması istendi.

Haberin Devamı

Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, aksi halde araçlarında kar lastiği ve zincir kullanmaları gerektiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Vatandaşımızın olumsuz hava koşullarından etkilenmemeleri için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Vatandaşlarımızın trafik akışının sağlanmasında ekiplere yardımcı olmalarını, acil giriş çıkış gerektiren bölgelere park yapmamalarını, olumsuz hava şartlarından etkilenen vatandaşlarımızın belediyemizin 444 4 028 numaralı telefonuna başvurmalarını bekliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!