GENÇLER SINIRI AŞTI

Güncelleme Tarihi:

GENÇLER SINIRI AŞTI
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2013 01:18

Centilmen yapısı ile bilinen kırmızı-siyahlılar, bu sezon agresif bir tablo çizdi.

Haberin Devamı

KULUSİÇ 2 KIRMIZI KARTLA BAŞI ÇEKERKEN, GOSSO EN ÇOK SARI KART GÖREN OYUNCU OLDU

Geride kalan sezonun ilk devresi sona erdiğinde, 3 kırmızı ve 37 sarı kart gören Başkent ekibinin oyuncuları, bu sezon 12. hafta tamamlanırken, 4 kırmızı ve 36 sarı karta ulaştı. Görev yaptığı dönemde de Metin Diyadin bir maç tribüne çıkmak zorunda kalmıştı.

Süper Lig’in 12. haftası geride kalırken topladığı 13 puanla 13. sırada bulunan Gençlerbirliği, geçen sezonlardan farklı olarak agresif yapısı ile dikkat çekiyor. Hem saha dışında hem de saha içinde centilmenliği ile öne çıkan ve fair-play liginde her zaman üst sıralarda yer alan kırmızı-siyahlılar, bu sezon çizgiyi aşmış durumda.
Geride kalan sezonun ilk yarısı tamamlandığında Gençlerbirliği takımından 3 oyuncu kırmızı kart görürken, toplam sarı kart sayısı 37 olmuştu. Petroviç, o dönem 5 sarı kart ile başı çekerken, sezon başında takımdan ayrılan Aykut Demir ile Azofeifa 4’er sarı kartla kendisi takip etmişti.
Bu sezon 12. hafta tamamlandığında, Başkent ekibinden 4 oyuncu, kırmızı kart gördü. Ante Kulusiç, iki kez kırmızı kart ile cezalandırılırken, Serkan Kurtuluş ve Özgür İleri de bir kez oyundan atıldı. Gençlerbirliği, eksik kaldığı maçlarda; Çaykur Rize, DÇ Karabük, Fenerbahçe ve son olarak da Kayseri Erciyes maçlarını kaybetti.

Haberin Devamı

3 OYUNCU SARI KART SINIRINDA

Hakemlerin toplam 37 sarı kart çıkardığı Gençlerbirliği’nde en fazla sararan oyuncu Jean Jasques Gosso oldu. Fildişili oyuncu, 7 kez sarı kart ile cezalandırılırken, Sedat ve Tosiç 4, Uğur ve Jimmmy 3’er sarı kart ile bu oyuncuyu izledi. Kart ceza sınırında bulunan Gosso, Jimmy ve Uğur, bu haftaki Gaziantep maçında oynamaları ve sarı kart görmeleri halinde, bir sonraki hafta Bursa deplasmanında cezalı duruma düşecek.

DİYADİN DE TRİBÜNE ÇIKMIŞTI

Sezona iyi başlayamayan ve üst üste gelen yenilgilerin ardından puan cetvelinde alt sıraya inen Gençlerbirliği’nde oyuncuların agresif yapısı, teknik ekibe de yansımıştı. 8. haftaya kadar takımın başında kalan Teknik Direktör Metin Diyadin, 1-0 kaybettikleri DÇ Karabükspor maçında, hakemin son dakikada verdiği penaltı kararına itiraz edip, saha içine kadar girince, 1 maç tribüne çıkma cezası almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!