Gençler kritik sınavda

Güncelleme Tarihi:

Gençler kritik sınavda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2014 01:20

Ligin son sırasında yer alan Kayserispor’a konuk olacak kırmızı-siyahlılarda, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu, teknik ekibi düşündürüyor.

Haberin Devamı

Süper Ligde son iki maçını kaybeden Gençlerbirliği, bugün kritik bir müsabaka oynayacak. Ligde, 24 puanla 13. basamakta duran kırmızı-siyahlılar, topladığı 13 puanın ardından son sıraya inen ve bir anlamda lige tutunma maçına çıkacak Kayserispor’a konuk olacak.
Başkent ekibini kritik maç öncesinde endişelendiren konu, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu. Sırp oyuncu Petroviç, Karabükspor maçında sezondaki 4. sarı kartını gördüğü için, bugün takımdaki yerini alamayacak. Sakatlıkları süren Serkan Kurtuluş ve Ferhat Görgülü’nün’ın yanı sıra, Jimmy Durmaz ile Oktay Delibalta da sahada olmayacak. Jimmy’in bir sonraki maça yetişmesi bekleniyor. Oktay’ın ise yaklaşık 3 hafta oynayamayacağı ifade ediliyor. Sakatlığı bulunan Özgür’ün durumu ise maç günü belli olacak.
Teknik Direktör Mehmet Özdilek, eksiklere rağmen, sahaya çıkıp en iyi mücadeleyi verecek bir ekibe sahip olduğunu belirtti ve zorlu deplasmandan 3 puan ile dönmeyi hedeflediklerini söyledi.
Kayseri Kadir Has Stadı’nda bugün saat 16.00’da başlayacak mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!