Gençler’in keyfi kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Gençler’in keyfi kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2014 01:10

Kırmızı-siyahlılar, Sivas’ta tek golle kaybederken yardımcı antrenör Şensoy, oyunlarının karşılığını alamadıklarını ileri sürdü.

Haberin Devamı

Süper Ligin 5. haftasında Sivasspor’a deplasmanda 1-0 kaybeden ve sezondaki ikinci yenilgisini alan Gençlerbirliği’nde, üst üste gelen iki galibiyetin ardından alınan mağlubiyet keyifleri kaçırdı. Kırmızı-siyahlı ekibin yardımcı antrenörü Naci Şensoy, Sivasspor’un ligdeki ilk 4 maçında rakiplerinden üstün bir futbol sergilediğini ancak karşılığını alamadığını dile getirip, “İlk önce onları durdurmak zorundaydık. Hafta boyunca bütün planlarımızı ofansif yönü yüksek olan Sivasspor’u durdurmak üzerine yaptık. Sivas’ın ilk yarıda 40. dakikaya kadar net gol pozisyonu yoktu. Biz Guido ve Uğur ile öne geçebilirdik. Öyle olsa çok farklı olurdu. Futbolda atamayana atarlar. Gol pozisyonu üretemeyen bir Sivasspor, çok farklı bir pozisyondan golü buldu. Futbolun adaleti olmadığını bir kez daha gördük” dedi.
Şensoy, 2. yarıda oyun stratejilerini değiştirdiklerini ve ofansif oyuncuları sahaya sürdüklerini ancak buldukları pozisyonları değerlendiremeyince maçtan yenik ayrıldıklarını belirterek, “Sivas, hak ettiği bir galibiyet aldı. Maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu da skora direkt etki edecek bir kararı olmadı ancak takdir haklarını Sivasspor’dan yana kullandığı” diye konuştu.

Haberin Devamı

BEŞTEPE’NİN MİLLİ ONURU

U-20 Futbol Milli Takımı’nın aday kadrosuna Gençlerbirliği’nde 4 oyuncu çağrıldı. 6-14 Ekim 2014 tarihlerinde Hollanda’da düzenlenecek U-20 Uluslararası Dörtlü Turnuva’ya katılacak milli takım aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular 5 Ekim Pazar günü saat 21.00’de Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanacak. Teknik Direktör Abdullah Ercan yönetimindeki U20 Milli Takımı’nın aday kadrosuna Beştepe’den; Ahmet Yılmaz Çalık, İrfan Can Kahveci, Berat Tosun ve Taylan Antalyalı davet edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!