Gemerek Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Gemerek Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 14:03

GEMEREK BELEDİYE OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI, MECLİS BAŞKANI MUSTAFA DEMİR BAŞKANLIĞINDA ÜYELERİNİN TAMAMININ KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Gemerek Belediye Ocak ayı meclisi, meclis başkanı Mustafa Demir başkanlığında üyelerin tamamının katılımıyla gerçekleştirildi.
Gemerek Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda ön ödemeli su sayaçları ilçede mecburi olarak kullanılmaması konusu konuşuldu. İstemeyen vatandaşın evinden ön ödemeli kontörlü sayacın sökülerek sayaçlı su saatiyle değiştirileceği belirtildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Gemerek Belediye Meclis Üyesi Mahmut Ciritci, “Sayaçların değil asıl yatan. Sayaçlar dayatma olmasın. Ön ödemeli peşin ödemeli dijital sayaç uygulaması zorunlu olarak dayatılmasın. Bugüne kadar almış olan abonelerimiz kullanabilir, arızalanmış bir şekilde arızaya maruz kalmış sayaçlar varsa, onlar yenisini alsın normal sayaç kullansın ama eskiden ön ödemeli sayaç alan da kullanmasına devam etsin. Yeni aboneye hiçbir şekilde ön ödemeli sayaç dayatılması yapılmasın. Kararın özü bu” dedi.
Gemerek Belediye meclisinde alınan sayaç kararının önümüzdeki günlerde uygulanmaya başlayacağı kaydedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!