Geleceğin sporcuları yorumcularla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin sporcuları yorumcularla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 09:11

Geleceğin sporcuları yorumcularla buluştu

Haberin Devamı

İskenderun Belediyenin düzenlediği “yerel yönetimlerin spora bakışı” konulu panelde Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ve Teknik Direktör Giray Bulak, Durmuş Ali Çolak, Yusuf Tokaç genç sporcular bir araya geldi.

Belediye Meclis Salonundaki Panelin açılı konuşmasını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptı. Geleceğin sporcularını yetiştirdiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil “Valilik ve milli eğitimin bize tahsis ettiği 40 akademi mezunu profesyonel hocalarımızla bu çocuklarımızı geleceğe hazırlamak bu çocuklarımızı sokaklardan kurtarmak, bu çocuklarımızı hep eğitimle sporun ahlakını sporun güzelliğini disiplinini vermek için bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sporun ve sporcunun hep yanında olduk. Yaz spor okulları açarak farklı branşlarda yaklaşık 2500 sporcuya kurslar verdik. Vermeye devam ediyoruz. Belediye olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sağlıklı bir şekilde geleceğe hazırlamak hepimizin görevi” dedi.

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ve Teknik Direktör Giray Bulak ise İskenderun’da spor anlamında inanılmaz bir potansiyel gördüklerini ifade ederek “Spor verdiği desteklerden ve bizleri sporcu kardeşlerimizle buluşturduğu için başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e çok teşekkür ediyoruz. Son yıllarda spora ve gençlerimize yönelik çok güzel yatırımlar yapılıyor. Görüldüğü üzere İskenderun Belediyemiz bünyesinde siz gençlere yönelik kurduğu Spor okullarında çok faydalı işler yapıyor. Başkanımızın spora gösterdiği duyarlılık bizi çok mutlu etti” şeklinde konuştular.

Yapılan konuşmaların ardından Çilingiroğlu ve Bulak genç sporcuların sorularını yanıtladılar.

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)

UA(AP)04.08.2016 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!