Gaziantep'te Türkmenler için yardım kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte Türkmenler için yardım kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2016 13:12

Gaziantep'te Türkmenler için yardım kampanyası

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Türkmenler için ayni yardım kampanyası başlatıldı.

Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı Fuat Yozbatıran, Türkmenler için yardım kampanyası başlattıklarını belirtti. Yozbatıran, bölgede çıkar peşinde koşan zalimler tarafından hedef haline geldiğini kaydederek, "Ülkü Ocakları, Türk milletinin kendisine teslim ettiği yardımları bugüne kadar Irak Türkmeneli, Suriye ve Türkiye'de bulunan bir milyonun üzerinde Türkmen soydaşımıza ulaştırmanın gurur ve mutluluğunu taşımaktadır. Mazlumların yarasını sarmak, acılarını paylaşmak için nasılki dün Kerkük'e varıp, Doğu Türkistan için Türkiye'yi kıyama kaldırıp, Güney Azerbaycan için haykırıp, Türkmendağı'nda soydaşlarımız ile abdest aldıysak yine aynı anlayış içerisinde bugün de soydaşlarımızın maddi ve manevi anlamda yanında olacağız. Ankara başta olmak üzere ülkemizin muhtelif bölgelerinde bulunan Türkmen soydaşlarımıza kendi evlerinde olduklarını hissettirmek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Yozbatıran, yardımların Gaziantep Ülkü Ocakları'nın il ve ilçe temsilciliklerine ulaştırılabileceğini de sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!