Gaziantep’in Kurtuluşu Frankfurt’ta Kutlanacak

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep’in Kurtuluşu Frankfurt’ta Kutlanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2015 16:10

FRANKFURT GAZİANTEP DERNEĞİ, GAZİANTEP’İN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 94. YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA, BİR KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLİYOR. 18 ARALIK 2015 TARİHİNDE, SAAT 18.30’DA BAŞLAYACAK OLAN ETKİNLİK, DR. HOCH’S KONSERVATORİUM’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

Frankfurt Gaziantep Derneği, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü dolayısıyla, bir kutlama programı düzenledi. 18 Aralık saat 18.30’da başlayacak olan etkinlik, Dr. Hoch’s Konservatorium’da gerçekleştirilecek.
Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilgehan Pamuk’un “Antep Savunması” üzerine bir konuşma yapacağı programa, TÖDER Halk Müziği Korosu da türküleriyle renk katacak. Misafirler, etkinlik kapsamında düzenlenen kokteyle ve Fotoğraflarla Gaziantep Savunması Sergisi’ne de gezebilecek.
Frankfurt Gaziantep Derneği Başkanı Ökkeş Toy, “Gaziantep’in kurtuluşunun kutlanacağı bu özel gecede bizlerle birlikte olmak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi. Bu özel akşamda Gaziantep’ten gelen çok değerli isimlerle de tanışma imkanı bulunacağını belirten Toy, “Şehitlerimizi anacak ve Gaziantep ruhunu Avrupa’da en iyi şekilde yaşatacağız” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!