Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, Osmanlıspor mesaisi

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporda, Osmanlıspor mesaisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2014 15:32

- Teknik direktör Kutlu: "İlk hedefimiz takımı ligin ilk 6 takımı arasına sokabilmek, daha sonra da ilk ikiyi yakalamak istiyoruz"

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, pazar günü yapacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular dar alanda pas çalışması ve çift kale maç yaptı. İdmanı kulüp başkanı Abdülkadir Gözegir ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavsara da izledi.

Hakan Kutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta son sıralarda yer alan ve sıkıntılı günler geçiren Orduspor'la karşılaştıklarını hatırlattı.

Hem zor, hem de iki takım için önemli olan bu maçtan galibiyetle ayrıldıklarını dile getiren Kutlu, "Orduspor karşısında birlik, dayanışma ve arkadaşlık duygusunun hissedildiği mücadelenin bundan sonraki haftalara da yayılması gerekiyor" dedi.

Haberin Devamı

Takımın sezon başında Süper Lig hedefiyle kurulduğunu anımsatan Kutlu, şöyle devam etti:

"Zaten biz de görevi kabul ederken bu bilinçle sözleşme imzaladık. Geçen haftaki maç önemliydi ama şimdi daha önemli bir maça çıkacağız. Osmanlıspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Artık tüm maçlara kazanma hırsıyla çıkmamız gerek. Bu inancı futbolcularımıza yüklemeye çalışıyoruz. Futbolcu arkadaşlarımız da bu konuda çok özverili. Onlar da bu takımın bir üst lige çıkma hedefiyle kurulduğunu biliyor. Bu yönden bir sıkıntımız olacağını düşünmüyorum. Şu anda gerçekçi bir hedef koymamız lazım. İlk hedefimiz takımı ligin ilk 6 takımı arasına sokabilmek, daha sonra da ilk ikiyi yakalamak istiyoruz."

- "Yeni sayfa açtık"

Kulüp başkanı Gözegir de son maçla takımın üzerindeki kara bulutların dağılmaya başladığını belirterek, 7 haftadan sonra güzel bir oyunla galibiyet aldıklarını ifade etti.

Yeni teknik heyetle yeni bir oluşum içerisine girdiklerini vurgulayan Gözegir, "Yeni bir sayfa açtık. İnşallah ilerleyen günler Gaziantep Büyükşehir Belediyespor için daha iyi olacak. Aldığımız galibiyetin bir serinin başlangıcı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!