Gaziantep, 190 Ülkenin Katılımıyla Gerçekleşen Turizm Fuarında Adından Söz Ettirmeyi Başardı

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep, 190 Ülkenin Katılımıyla Gerçekleşen Turizm Fuarında Adından Söz Ettirmeyi Başardı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2015 16:30

DÜNYADAKİ TURİZM SEKTÖRÜNÜN AYNASI KONUMUNDA OLAN ULUSLARARASI BERLİN TURİZM FUARI (ITB) KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI.

Dünyadaki turizm sektörünün aynası konumunda olan Uluslararası Berlin Turizm Fuarı (ITB) kapılarını ziyaretçilerine açtı.
190 ülkeden fazla katılımcının boy gösterdiği ve binlerce kişinin katılımı ile açılışı yapılan fuarda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de yerini aldı. Büyükşehir Belediyesi standına ilk gün birçok yabancı turizm sektörü temsilcisi yoğun ilgi gösterdi
Uluslararası Berlin Turizm Fuarı’nda Gaziantep’in kültürel, tarihi ve turistik değerleri ve unutulmaz lezzetlerinin tanıtımı yapılıyor. Turizmcileri ve ziyaretçileri stantta ağırlayan Gaziantep heyeti, konuklara baklava ve Antep fıstığı ikramında bulundu. Fıstık ve baklava ikramının yanı sıra Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca broşürler ile kitapçıklar, Gaziantep’i tanıtan kısa film DVD’si, dergi ve Çingene Kızı simgeli metal kartvizitlikler ziyaretçilere hediye edildi.
Fuarın ilk gününde binlerce kişinin ilgi gösterdiği Gaziantep standından mutlu ayrılan ziyaretçiler, Gaziantep’in tarihi mekanlarını ve unutulmaz lezzetlerini bulma fırsatını yakaladılar.
Fuara Uluslararası Berlin Turizm Fuarı’nın açılışına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve beraberindeki heyet de katıldı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ni Genel Sekreter Yardımcıları Sezer Cihan ve Dr. Serdar Tolay, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hülya Yıldız, Dış İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Ertürk ve bereberindekiler temsil etti. Fuarda turizm sektör temsilcileri üst düzey görüşmeler gerçekleştirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!