Galaxy S5 Hepsiburada.com’da

Güncelleme Tarihi:

Galaxy S5 Hepsiburada.com’da
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2014 11:01

Akıllı telefon tutkunlarının beklediği an geldi. Samsung Galaxy S5, görücüye çıktı…

Haberin Devamı

Samsung Galaxy S5’in fiyatı nedir, ne zaman çıkacaktır, ne özellikleri vardır diye herkes merakla düşünürken, işte o heyecanla beklenen gün geldi. Samsung Galaxy S5; 15 Nisan 2014 itibariyle tüm dünyada satışa sunuldu. Cep telefonu ve teknoloji tutkunlarının büyük merakla beklediği Samsung Galaxy S5’in birbirinden güçlü özellikleri ve muhteşem tasarımı dikkat çekiyor. Samsung, ilk bakışta kullanıcılarının kendilerini güvende, güçlü ve özgün hissetmelerini sağlayacak bir tasarım oluşturmuş. Telefon elle tutulduğunda gerçekten güzel bir his veriyor. Özellikleri ise adına ve işletim sistemine yakışır biçimde harika. Keşfedecek o kadar özelliği var ki, bakalım bu yazıya hangileri sığabilecek.

Samsung Galaxy S5, hayatın her ânını yakalar!
Hızlı Otomatik Odaklama: Auto Focus özellikli Samsung Galaxy S5, diğer telefonlara göre çok daha hızlı odaklar ve fotoğrafları her türlü harekete, aksiyona hazırlıklı olarak çeker. Böylece çektiğiniz görüntüde en kaliteli sonuca ulaşırsınız.

Haberin Devamı

HDR (Zengin Tonlar): Çektiğiniz görüntünün kusursuz olmasını istemek hakkınız! Samsung Galaxy S5’in HDR özelliğiyle, görüntüleriniz daha canlı ve parlak. Fotoğraf veya video çekerken, çevrenizdeki ışık, güneş vb. etkenlerden rahatsız oluyorsanız, karanlık alanlar varsa ve görüntünün iyi olacağından şüpheleniyorsanız HDR özelliğini açın, gerisini Samsung Galaxy S5’e bırakın. Sonuç: muhteşem!

Samsung Galaxy S5, sağlıklı yaşamı destekler!
Kalp Atış Hızı Sensörü: Telefonunuzdan kalp atışınızı ölçmek ve sağlık durumunuzu öğrenmek ister misiniz? Samsung Galaxy S5 ile bu bir mucize değil! Teknolojinin gelişmesiyle birlikte radyasyonun hayatımızdan eksik olmaması, sürekli zararlı ışınlara maruz kalmamız kalbimiz için tehlike içeriyor. Fakat Samsung Galaxy S5, kullanıcısının kalbini de düşünüyor. Parmağınızı, Galaxy S5’in arkasına yerleştirerek kalp atışınızı kolayca ölçebilirsiniz.

Samsung Galaxy S5, en hızlı ağ deneyimini sağlar!
Download Booster: İşte internete en çok telefonuyla giren kullanıcıların bayılacağı bir özellik! Samsung Galaxy S5, Download Booster teknolojisiyle birlikte daha önce görülmemiş bir internet hızı sunuyor. LTE ve Wi-Fi bağlantılarını aynı anda kullanan bu teknoloji, acilen dosya indirmeniz gerektiğinde her iki bağlantıyı da açarak % 80 - % 90 ekstra ağ hızından faydalanmanızı sağlıyor. Kısacası şaka gibi bir hızla internete girip dosyalarınızı en acil durumlarda bile indirebilirsiniz!

Samsung Galaxy S5, kendini her koşulda korur!
Toza ve Suya Dayanıklı: Telefonum ya elimden kayıp düşerse, yağmura yakalanırsam, eve gelen küçük bebek zarar verirse ne olur diye düşünmeyin! IP67 sertifikasına sahip olan Samsung Galaxy S5; tere, yağmura, sıvılara, kuma ve toza dayanıklı olup, darbelere karşı özel olarak güçlendirilmiştir. Böylece telefonunuz her türlü yere ve duruma karşı kendini korur, aklınızı onda bırakmaz!

Samsung Galaxy S5 ve Gear fit ile formunuzu koruyun!
Mobil Dünya Kongresi'nde En iyi Mobil Cihaz olarak oylanan Samsung Gear Fit ile sınırsız fitness yapmanın tadını çıkarabilir, sağlığınızı ve formunuzu her zaman koruyabilirsiniz. Her açıdan görünebilen eğimli dokunmatik ekran gösterimi ve hipoalerjik bantıyla Gear fit, aktif bir yaşam tarzı için en ideal cihazdır. Özellikle gün içinde veya çalışma hayatında temposu hızlı olan kullanıcıların sağlıklarını izlemeleri açısından oldukça önemli ve kullanışlıdır. Gear fit tıpkı diğer Gear cihazları gibi, entegre Kalp Atış sensörü ve S Health özelliklerine sahiptir. Ayrıca sürekli aktivite izleme sistemi de bulunmaktadır. Bu özellik sayesinde 7 / 24 tüm hareketlerinizi takip eder, sizi bilgilendirir. Bu bilgi daha sonra Samsung Galaxy S5 ile ne dereceye ulaştığınızı ve nelerinizi geliştirirseniz daha sağlıklı noktalara varabileceğinizi analiz etmenize yardımcı olur.

Samsung Galaxy S5 ile stüdyo fotoğrafları çekin!
Bu nasıl olacak demeyin! İyi fotoğraf çekmekle profesyonel fotoğraf çekmek arasında oldukça fazla bir fark bulunmaktadır. Bazen bu farklar küçük detaylarda saklıdır, bazen de fotoğrafı çeker çekmez görmenizi sağlar. Samsung cep telefonu ürün gamının son modeli olan, Samsung, Galaxy S5 ile birlikte fotoğraflarınızı daha da profesyonelleştirmek için Samsung Selektif Odak'ı yarattı. Selektif Odak özelliğiyle fotoğraf çekmeden hemen önce odaklanmak istediğiniz noktaya ekrandan dokunabilir, böylece tek bir dokunuşla fotoğraflarınızı stüdyo fotoğrafı görünümüne kavuşturabilirsiniz.

Her zaman daha fazlası vardır: Samsung Galaxy S5
Tüm bunların dışında daha birçok özellik ve gelişmiş teknoloji, Samsung Galaxy S5’te yer alıyor. Heyecanınızı aynen koruyarak bir an evvel onunla tanışın ve gerçekten son teknolojinin ne olduğunu öğrenin. Samsung Galaxy S5 bize gerçekten teknolojinin geldiği son noktayı gösteriyor.


Bu bir ilandır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!