Forum Trabzon, Kolektif İstanbul Konseriyle Şenlendi

Güncelleme Tarihi:

Forum Trabzon, Kolektif İstanbul Konseriyle Şenlendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2015 10:43

FORUM TRABZON KOLLEKTİF İSTANBUL KONSERİ İLE ŞENLENDİ

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden Forum Trabzon’un, bölge halkına keyifli bir Ramazan yaşatmak için hazırladığı renkli ve keyifli etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.
Forum Trabzon Ramazan etkinlikleri kapsamında, Anadolu ve Balkan müziğini farklı bir yorumla harmanlayan Kolektif İstanbul Grubu’nu ağırladı.
Kendilerini sahnede yaşayan bir grup olarak tanımlayan Kolektif İstanbul, hayalini kurduğu belgeseli çekmek için Anadolu ve Balkan müziğinin izini sürerken Türkiye’ye gelen Fransız Richard Laniepce tarafından kuruldu. Laniepce belgeseli çekemedi ama repertuvarı Anadolu ve Balkan düğün müziklerinden oluşan Kolektif İstanbul adlı grup doğdu.
Kolektif İstanbul, Forum Trabzon’da gerçekleştirdiği konserde Türk müziğinin en sevilen şarkılarını Trabzonlularla birlikte seslendirdi.
FORUM TRABZON’DA DOLU DOLU BİR RAMAZAN
Forum Trabzon, Ramazan etkinlikleri kapsamında, her gün misafirlerini Osmanlı macunu ve şerbeti ikramıyla karşılıyor. İftar saatlerinde ise Fasıl Dinletisi kulakların pasını siliyor. Alışveriş merkezinin minik konukları için özel atölyeler düzenlenirken, Hacivat-Karagöz gösterisi de ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.
11 Ayın Sultanı’nın tadını çıkarmak isteyenler, 16 Temmuz’a kadar sürecek Forum Trabzon Ramazan etkinliklerinde buluşuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!