Finans Merkezi'nde 10 Yıl Vadeyle Lüks Ofisler

Güncelleme Tarihi:

Finans Merkezinde 10 Yıl Vadeyle Lüks Ofisler
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2015 08:50

Haberin Devamı

İstanbul Finans Merkezi'nde Ultra Lüks Bir Ofise 10 Yıllık Vade İle Sahip Olma Fırsatı!

İstanbul Finans Merkezi'nin tam kalbinde yeralan ve Sarp Group tarafından Türkiye’ye kazandırılan dünyaca ödüllü Sarphan Finans Park VIP 300'de ultra lüks ofisler Emlak Konut GYO güvencesi ile 120 ay vade TÜFE'li ödeme planıyla satışa sunuldu!

TÜRKİYE’NİN YENİ NESİL OFİS KONSEPTİ
İş dünyası için Türkiye’nin gözbebeği olmaya aday İstanbul Finans Merkezi'nin ilk özel sektör projesi olan Sarphan Finans Park, fark yaratarak, büyük avantajlarla donanmış yeni nesil ofislerini sunuyor: VIP300 Ofisler!

Merkez Bankası, SPK, BDDK, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank gibi önemli devlet kuruluşlarını bünyesinde toplayacak İFM’nin tam kalbinde yer alan, Emlak Konut GYO güvencesi ile Sarp Group tarafından inşa edilen, uluslararası mimari ödüllü Sarphan Finans Park projesinin son etabı olan VIP 300 ofislerin satışına başlandı.

Ataşehir’de kurulan ve her türlü yaşam ihtiyacını karşılayarak iş hayatını kolaylaştırmak üzere planlanmış olan, Sarphan Finans Park VIP300 Ofisler; bölgede iş kurmak, geliştirmek veya geleceğe karlı bir yatırım yapmak isteyen iş çevreleri ve yatırımcılar için yepyeni, bir fırsat.

Satışa çıkan VIP300 ofisler,35 metrekare ile 339 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 349 bağımsız bölümden oluşuyor.

Haberin Devamı

YÜKSEK KAZANÇ; SAĞLAM YATIRIM!
Global ve yurt içi özel sektör yatırımcılarını da cezbeden uluslararası mimari ödüllü Sarphan Finans Park projesi, ilk etaplarındaki satışlardan bugüne kadar yatırımcısına prim kazandırmıştır.

Sarphan Finans Park VIP300 Ofisler, modern, şık ve işlevsel tasarımı ile büyülerken, stratejik konumu sayesinde işinizin ve yatırımlarınızın değerini artıracak.

STRATEJİK KONUMU İLE İŞ’TE MUTLU SON!
İstanbul Finans Merkezi'nin gözde projesi Sarphan Fİnans Park VIP300 Ofisleri, doğallık ve modernliği zarifçe bir araya getiren işlevsel tasarımı ve E5 karayolu, TEM karayolu, Sabiha Gökçen Havaalanı ile metroya yakın olan stratejik konumu sayesinde konforu ve avantajı bünyesinde topluyor.

Sahip olduğu helikopter pisti, çarşı AVM’si, şık ve gereksinimleri karşılayan mağaza ve dükkanlarıyla, ziyaretçilerin en konforlu şekilde ağırlanacağı modern tasarımlı rahat lobisiyle, her türlü sorunu çözmede yardımcı olacak resepsiyon görevlileriyle, ofis sahipleri ve misafirlerinin park sorununu ortadan kaldıran geniş otoparklarıyla, iş hayatında yaşanabilecek her türlü zorluk ve stresi ortadan kaldıracaktır. Gerçek anlamda herşey düşünülmüş bir iş merkezi.

TAM DONANIM, TAM GÜVENLİK!
Ofislerde bulunan ses yalıtımı çalışanların işlerini daha rahat yapmalarını sağlayacak. Binanın her yerinde bulunan sprinkler yangın söndürme sistemi sayesinde iş yeriniz yangın riskine karşı tam donanımlı olacak.

Sarphan Finans Park VIP 300 Ofisleri, projede yer alan ferah çevre düzenlemesi ve süs havuzlarıyla karmaşadan uzak bir atmosfer sağlarken, her katta yer alan geniş toplantı salonları da iş yaşamına profesyonel katkılar sağlıyor.

İŞ'TE BAŞARININ İSTANBUL’DAKİ ADRESİ!
Sarphan Finans Park VIP300 Ofisler başarıya odaklanmış ayrıcalıklı iş ve yaşam konseptiyle, yüksek kazanç ve sağlam yatırım fırsatlarını bir arada sunan, ‘ultra modern ‘ bir iş ve yaşam merkezi.

TESLİMLER BAŞLIYOR; GELECEK VİZYONA GİRİYOR...
Nisan ayında ilk etaplarının teslimine başlanması planlanan Sarphan Finans Park'ta, VIP 300 ofisler de bu yıl içinde sahiplerine kavuşacak. Bir daha geri gelmeyecek olan bu son fırsatı kaçırmayın; Sarphan Finans Park VIP 300'ün başarıya odaklanmış ayrıcalıklı iş ve yaşam konseptine siz de katılın.

328 ULTRA MODERN OFİS • RELIEF REST CAFÉ • TOPLANTI SALONLARI • BİRÇOK OFİS İÇİN TERAS • KONSİYERJ HİZMETİ • VALE HİZMETİ • MODERN ÇARŞILAR • GENİŞ OTOPARKLAR • HELİKOPTER PİSTİ • SPOR KOMPLEKSİ • VRS ISITMA - SOĞUTMA •

İletişim: 444 4 733 / www.sarphanfinanspark.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!