Final maçının toplantısı Konya'da yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Final maçının toplantısı Konyada yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 15:26

Final maçının toplantısı Konya'da yapıldı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MULTIGROUP Alanyaspor'un 27 Mayıs Cuma günü Adana Demirspor ile oynayacağı play off final maçının toplantısı Konya Arena Torku Stadı'nda yapıldı. Toplantıya TFF yetkilileri, iki kulübün temsilcileri, emniyet yetkilileri katıldı.

Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, toplantıda alınan karara göre Multigroup Alanyaspor Kulübü'ne stadın doğu ve güneyi olarak belirtilen maraton tribünlerinin tahsis edildiğini söyledi. Bilet fiyatlarının maraton tribününü 35 TL, kale arkalarının 15 TL olarak belirlendiğini kaydeden Çavuşoğlu, "Karşılaşmanın biletleri yarın saat 10.00'dan itibaren satışa çıkacak. Biletler Alanya'daki gişelerden ve internetten satılacak. Alınan karara göre maç günü statta bilet satışı yapılmayacak. Maç günü sadece internet üzerinden satış yapılacak" dedi.

Her iki takımın taraftarının Konya'ya saat 15.00'den sonra alınacağını ifade eden Çavuşoğlu, "Araçlar şehir girişinde durdurulacak ve stada emniyet eskortuyla getirilecek. Multigroup Alanyaspor'a ayrılan tribünlerine Adana Demirspor hariç tüm takımların passoligiyle girebilecek. Passolig kartı olmayan taraftarlar stada kesinlikle alınmayacak. Adana Demirspor taraftarlarının arasına bu kulübün isteği üzerine Adanaspor ve Yeni Malatyasporlu taraftarlar alınmayacak. Multigroup Alanyaspor'a 18 bin 81 kişilik, Adana Demirspor'a 17 bin 919 kişilik tribün tahsis edildi" dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!