FESTİVALE DOYAMADIK

Güncelleme Tarihi:

FESTİVALE DOYAMADIK
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2012 15:56

Başkent Ankara’da, Shopping Fest’le başlayan festival coşkusu, Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl organize ettiği Büyük Ankara Festivali’yle devam ediyor.

Haberin Devamı

 

Bugün başlayacak etkinlikler kapsamında Atatürk Kültür Merkezi önüne geniş bir festival alanı kurulacak. Festivalde, ünlü sanatçıların konserleri, halk oyunu ekiplerinin gösterileri, değişik gösteri gruplarının performansları yer alacak.

KONSERLER DEVAM EDİYOR

1 Temmuz’a kadar sürecek festivalde dünyaca ünlü sanatçı Haifa Wehbe, Funda Arar, Ferhat Göçer, Hande Yener, Safiye Soyman, Faik Öztürk, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali, Murat Boz, Hadise, Murat Dalkılıç, Gülşen, Rafet El Roman, Gökhan Tepe ve Sibel Can konser verirken, havai fişek gösterileri yapılacak.

HALK DANSLARI GÖSTERİSİ

Festivalde dünyanın dört bir tarafından gelen 16 değişik halk dansları topluluğunun gösterileri ve değişik gösteri gruplarının sahne performanslarının yanı sıra oyun grupları da festivale katılan çocuklara sunulacak.

Haberin Devamı

212 ÇİFT EVLENECEK

Festivalde toplu nikah töreni de kıyılacak. Ebru Gündeş ve Sinan Özen’in sahne performanslarını sergileyeceği düğün ile 212 gelin ve damat adayı, Başkentliler’in şahitliğinde dünya evine girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!