Fenomenden moda tüyoları

Güncelleme Tarihi:

Fenomenden moda tüyoları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 14:17

Sosyetenin ve ünlülerin moda eleştirmeni Pelin Kaya, Ankaralı kadınlara 2017 İlkbahar-Yaz sezonuna dair “moda tüyoları” verdi.

Haberin Devamı

Ankaralı moda takipçileri, Harvey Nichols mağazasında Sosyetenin ve ünlülerin moda eleştirmeni Pelin Kaya ile buluştu. Aynı zamanda Instagram fenomeni de olan Pelin Kaya, blog macerasının nasıl başladığından; ürettiği içeriklere kadar hakkında merak edilenleri anlattı. “Türkiye’de blog rüzgarının esmeye başladığı bir dönemde, eleştirmeyi ve modayı seven biri olarak hepsini harmanladığım bir blog açtım. O zamana kadar da sosyete hiç eleştirilmemişti. Dilim insanların çok hoşuna gitti çünkü o an için çok sıradışıydı” diyen Kaya, konukların sorularını da yanıtladı.

Fenomenden moda tüyoları

METALİK PARÇALAR ÖNE ÇIKIYOR

moda söyleşisinde Pelin Kaya, 2017 İlkbahar-Yaz sezonunda öne çıkacak parçaları da seçti. Kaya, “Bu sezon büyük logolu, feminizm etkisi hissedilen sloganlı tişörtler ve metalik parçalar öne çıkıyor” dedi.
Aksesuarlarda metalik etkisinin hissedileceğini vurgulayan ünlü moda eleştirmeni, bu yaz mini boy çantaların sıklıkla görüleceğini de ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!