Fatih Terim: Bizi Bölemezsiniz (2)

Güncelleme Tarihi:

Fatih Terim: Bizi Bölemezsiniz (2)
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 20:45

Fatih Terim: Bizi Bölemezsiniz (2)

Haberin Devamı

‘HAYAL EDEBİLECEĞİM EN GÜZEL ŞEYLERDEN BİRİ’
Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın, yarın Antalya’da İsveç ile oynayacağı özel maç öncesi düzenlenen basın toplantısında Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ise takımında sezon başında güzel bir kamp dönemi geçirdiğini ve bunun performansını olumlu etkilediğini söyledi. Sezon başında A Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası’na katılmayı garantilemediğine değinen Oğuzhan Özyakup, şampiyonada yer almanın kendisini motive ettiğini kaydetti. Milli formayı her giydiğinde çok heyecanlandığını belirten Oğuzhan Özyakup, “Genç yaşta böyle bir turnuvaya katılmak hayal edebileceğim en güzel şeylerden biri. Ben her milli formayı giydiğimde çok heyecanlanıyorum, gururlanıyorum. Kulübümde de öyle. Avrupa Şampiyonası’na gittiğimizde güzel anlar yaşayacağız. Her futbolcuyu motive eder, şampiyon olsun olmazsın kulübünde, ama her zaman Avrupa Şampiyonası’na katılmak istersin. Hem kulübümde, hem milli takımda elimden gelen her şeyi yapıyorum” diye konuştu.
“KENDİMİZE GÜVENİYORUZ”
Avrupa Şampiyonası’nda güçlü rakiplerle karşılaşacaklarını aktaran Oğuzhan Özyakup “Biz zor noktalardan geri döndük. Hiçbir zaman inancımızı kaybetmedik. Hocamız başta olmak üzere bize güven verdi. Avrupa Şampiyonası’nda her takım güçlü İspanya olsun, Hırvatistan olsun, Çek Cumhuriyeti olsun. Çek Cumhuriyeti’ni kritik dönemde yendik. Zor maçlar olacak ama biz kendimize güveniyoruz” dedi.
Milli takımda ve Beşiktaş’ta kaliteli futbolcularla forma giymesinin performansını olumlu etkilediğine değinen Oğuzhan Özyakup,şöyle konuştu:
“Burada çok teknik oyunculara sahibiz. Herkes birbirini çok iyi anlıyor. O tabi ki de benim işimi kolaylaştırıyor. Kulübümde de öyle. Teknik kapasitesi yüksek oyuncularımız var bu benim ve diğer oyuncuların avantajına. Fatih hocayla toplantıda konuştuk. Takım olarak savunmayı çok iyi yapmaya başladık. Özellikle son dört maçta bu da bizi daha da kuvvetlendirdi.”
“ZLATAN İBRAHİMOVİC BÜYÜK BİR YILDIZ”
İsveçli gazetecinin Zlatan İbrahimoviç’in oynamaması hakkında düşüncelerini sorması üzerine Oğuzhan Özyakup, “İbrahimovic, büyük bir futbolcu, İsveç’in güçlü bir kadroya sahip olduğunu biliyoruz. Bizim yakından tanıdığımız Jimmy Durmaz, Erkan Zengin ve eski takım arkadaşım Milosevic var. Çok iyi bir takıma sahipler. Büyük bir futbolcu, büyük bir yıldız. İsveç’in her zaman iyi takıma sahip olacağını biliyoruz. Güzel bir maç olacağını düşünüyoruz. Fatih hocam hatırlattı, 2014’te Ankara’da oynadık İsveç’le, o zaman İbrahimovic de vardı, ben yoktum” diye cevap verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!