CS:GO | Ev karantinasında en çok oynanan oyun

Güncelleme Tarihi:

CS:GO | Ev karantinasında en çok oynanan oyun
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2020 08:33

Half Life serisiyle milyonlarca oyuncunun kalbinde ayrı yer kazanan Valve'ın bir başka oyunu olan Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) oyunu, ev karantinasının sürdüğü bugünlerde en çok oynanan oyun olma özelliğine sahip. Öyle ki sadece Nisan ayı başında 1.2 milyon oyuncu aynı anda oyuna girip mücadele etti.

Haberin Devamı

Counter Strike: Global Offensive, ilk kez karşımıza 8 yıl önce çıkmıştı. O günden bu yana oyuncu kitlesini genişletmeyi sürdüren CS:GO, koronavirüs salgını sonrasında milyonlarca insanın evine kapanmasıyla ilgi odağı oldu. Evinden çıkamayanların azımsanmayacak bir kısmı, vaktini oyun oynayarak değerlendirirken, en çok tercih edilen oyun ise CS:GO oldu.

Bu ilgiden dolayı oyuncu rekor kıran CS:GO, 1.2 milyondan fazla eş zamanlı oyuncuya ulaşmayı başardı, kendi rekorunu kırdı. Bunun yanı sıra son 30 gün içerisinde oyunun ortalama oyuncu sayısı 719 bine ulaştı.

Steam verilerine göre Counter-Strike: Global Offensive dışında Dota 2, PUBG, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Grand Theft Auto V, ARK: Survival Evolved, Destiny 2, Team Fortress 2, Monster Hunter: World ve Warframe gibi oyunlar da büyük ilgi görüyor.

Haberin Devamı

Steam, koronavirüs nedeniyle evine kapananlara özel olarak bir indirim uygulamazken, platformda oyun fiyatlarının genel olarak uygun olduğunu da belirtmek gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!