GeriSeyahat EURO 2016 şehirlerinde 400 TL’nin altında konaklama
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
EURO 2016 şehirlerinde 400 TL’nin altında konaklama

EURO 2016 şehirlerinde 400 TL’nin altında konaklama

EURO 2016'da bütün dünya nefesini tutmuş bir şekilde ekranlara kilitlenip maç izlerken, o tutkuyu yerinde görüp heyecanına heyecan katmak isteyenler için, EURO 2016 maçlarının oynandığı şehirlerde stadyumlara en yakın otelleri derledik.

Bordeaux
Hôtel Le Provençal Bordeaux Lac
Göl kenarında maç keyfi
Nouveau Stade de Bordeaux olarak bilinen, sponsorluk anlaşması gereği Stade Matmut Atlantique adını kullanan stadyuma üç dakikalık mesafede bulunan otel, toplamda 45 odasıyla hizmet veriyor. Odaların hepsi konfor sağlama amacıyla modern bir şekilde dekore edilmiş. Otelde her sabah ev yapımı lezzetlerden oluşan açık büfe kahvaltı mevcut. Ayrıca otel bünyesinde, öğle ve akşam yemekleri için son derece lezzetli yemek seçenekleriyle zengin bir mönüye sahip restoran bulunuyor. Gölün hemen
yanıbaşındaki konumuyla, terasta huzurlu dakikalar geçirebileceğiniz otelde, ilgilenen konuklar için altı kilometre uzaklıktaki şehir merkezine özel olarak turistik turlar düzenleniyor. Kahvaltı 30 TL, çift kişilik odalarda konaklama 225 TL. (hotel-a-bordeaux.com)

EURO 2016 şehirlerinde 400 TL’nin altında konaklama

EURO 2016 şehirlerinde 400 TL’nin altında konaklama

Lyon
Comfort Hotel Stadium Eurexpo Lyon
Stadyumun dibinde
Meyzieu komününde bulunan otel ile Décines-Charpieu komününde ocak ayı itibariyle resmi olarak Parc Olympique Lyonnais adını alan, Grande Stade de Lyon olarak da bilinen stadyumun arasında 400 metrelik bir mesafe var. 30 yıllık otelcilik tecrübesiyle bir aile işletmesi olan otelin, her biri ince bir zarafetle döşenmiş, şık ve konforlu 73 odası bulunuyor. Otelin, yaz aylarında serinlemek isteyen konuklarına özel hoş bir bahçesi, bir de terası mevcut. Uygun fiyatlı mönüleriyle hizmet veren restoranlar sadece 50 metre, Lyon kent merkeziyse otele 12 kilometre uzaklıkta. Hesaplı bir tatil isteyenler için uygun fiyatlara sahip otelde çift kişilik odalarda konaklama 230 TL. (comforthotelstadium.com)

Marsilya
Apart Hotel Citadines Prado Chanot Marseille
Kendin pişirip yerken izle
Parc Chanot’nun hemen yanında bulunan Citadines Apart Hotel, Stade Vélodrome’a bir kilometre uzaklıkta. Sahip olduğu stüdyo tipi odalar ve klasik daire seçenekleriyle deyim yerindeyse tam bir “kendin pişir kendin ye” mekânı. 77 odalı apart otelin kendine ait küçük bir bahçesi de bulunuyor. Bazı odaların bu bahçeyi gören ufak ama iç açıcı balkonları var. Her sabah açık büfe kahvaltı servisiyle güne başlamanızı sağlayan otel, konum itibariyle Fransa’nın güneyindeki bu güzel kentini keşfetmek için mükemmel bir başlangıç noktası. Marsilya’nın en işlek caddelerinden biri olan Avenue du Prado 50 metre yürüyüş mesafesinde. Stüdyo tipi odalarda çift kişilik konaklama 240 TL, 1 odalı dairelerde çift kişilik konaklama 325 TL. (citadines.com)

EURO 2016 şehirlerinde 400 TL’nin altında konaklama

Lens
Hôtel Bollaert
Futbol kültürünün kalbinde
Calais’nin az biraz güneydoğusunda kalan Lens, şehirde uzun zamandır yapılan kömür madenciliğiyle ün salmış olmasının yanı sıra aynı zamanda Fransa’da futbol kültürünün en yoğun duygularla yaşandığı kentlerden. Kent merkezinden 800 metre uzaklıkta, Musée du Louvre-Lens’in hemen yanında, Stade Bollaert-Delelis’nin tam karşısında bulunan Hotel Bollaert, 54 odadan oluşuyor. Otelde ayrıca uzun soluklu rahatlamalar için bir birahane ve birbirinden lezzetli yemeklerin sunulduğu bir gastronomik restoran bulunuyor. La Pause Gourmande adıyla hizmet veren restoranda, çok çeşitli yöresel lezzetlerden oluşan set mönü 70 TL, dilerseniz odanıza getirilen kahvaltı 35 TL. Çift kişilik odalarda konaklama 290 TL. Lens tren istasyonu beş dakikalık yürüme mesafesinde. (espace-bollaert.fr)

EURO 2016 şehirlerinde 400 TL’nin altında konaklama

Saint-Étienne
Campanile Saint-Étienne Villars Hotel
Kültür merkezi bir kentte
Lyon’un hemen yanındaki Saint-Étienne, Fransa’nın Rhône-Alpes bölgesindeki Loire departmanına bağlı tarihi ve kültürel açıdan gelişmiş bir şehir. Şehrin birbirinden hareketli sokaklarında, keşfedilmeyi bekleyen çok sayıda restoran, kafe, sanat galerisi ve mağaza var. Kültürel olarak tasarım ve modern sanat müzelerinin, ekonomik olarak sanayi ve madenciliğin merkezi konumundaki bu şehirde, Campanile Saint-Étienne Villars Hotel’de kalabilirsiniz. 89 odası ve hesaplı fiyatlarıyla hizmet veren üç yıldızlı otel, çok amaçlı bir stadyum olan Stade Geoffroy-Guichard’tan 2,5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 2015 yılında komple yenilenen otelde, çok sayıda yöresel lezzetin açık büfe olarak sunulduğu bir restoran mevcut. Çift kişilik konaklama 320 TL. (campanile.com)

EURO 2016 şehirlerinde 400 TL’nin altında konaklama

EURO 2016 şehirlerinde 400 TL’nin altında konaklama


Saint-Denis
Courtyard Marriot
Futbol coşkusunu yerinde yaşa
Dört yıldızlı bir otel olan Courtyard Marriot, Paris’in merkezinden dokuz kilometre uzaklıktaki Saint-Denis şehrinde bulunuyor. Konum olarak Carrefour Pleyel’de, La Cité du Cinéma’nın hemen yanında bulunan otel ile Stade de France arasında yalnızca bir metro durağı kadar mesafe var. Yine metro yoluyla, Champs-Elysees Bulvarı’na doğrudan ulaşım yapılabiliyor. Sade ve konforlu odalara ek olarak fitness salonu da bulunan otelde, her sabah açık büfe kahvaltı hizmeti sunuluyor. Otel bünyesinde bulunan ve şahane terasında Akdeniz mutfağından lezzetler sunan Oléo Pazzo Bistro’yu da mutlaka denemelisiniz. Otelde, 11 Temmuz’a kadar geçerli olan “Come and Enjoy Football in Paris” paketinde, minimum iki gece konaklama şartıyla, çift kişilik odalar gecelik 340 TL’den başlıyor. (marriott.com)

EURO 2016 şehirlerinde 400 TL’nin altında konaklama

Nice
Servotel-Saint-Vincent
Doğanın büyüleyiciliğinde futbol
Fransa’nın güneyindeki bu kentte, Bellet şarap bağları ile şehrin sahil şeridi boyunca uzanıp, muhteşem tarihi binalar ve palmiyelere ev sahipliği yapan süslü püslü mükemmel bir cadde olan Promenade des Anglais arasında konumlanan otel, toplamda 88 oda ve süite sahip. Saint-Laurent du Var sahillerine beş dakikalık uzaklıkta bulunan otelin bulunduğu konumun bir diğer avantajı da Allianz Riviera-Stade de Nice’e yakın olması. Modern bir dekora sahip odaların, yeşillikleri gören birer balkonu var. Konuklarına her sabah açık büfe kahvaltı olanağı sağlayan otelin ayrıca yöresel lezzetleri tadabileceğiniz bir restoranı var. Bar ve havuz da cabası. Çift kişilik odalarda konaklama 360 TL. (servotel-nice.fr)

 

False