Etler bir tıkla kapıda

Güncelleme Tarihi:

Etler bir tıkla kapıda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2014 09:20

Banvit’in tüm ürünleri artık bir tıkla kapınıza geliyor.

Haberin Devamı

Etler bir tıkla kapıda
Banvit, geleneksel satış kanallarına alternatif olarak, tüm ürün çeşitlerinin birarada bulunduğu Banvitburada.com isimli e-satış sitesini tüketicilerinin hizmetine sundu. İlk olarak İstanbul’da ardından da Bodrum ve İzmir’de hayata geçirilen ve kısa bir süre içinde Ankaralıların da hizmetine sunulacak bu sistemle, tüm Banvit ürünleri artık internetten alınabiliyor. Üstelik banvitburada.com’an özel indirimlerle... Banvitburada.com’un bu hafta kampanyada olan gurme ürünü ise her mutfağa lezzet katan, sofraları ziyafete dönüştüren Dana Antrikot. Dana Dilimli Antrikot, bu haftaya özel fiyatı ile banvitburada.com’da %20 indirimli. Satın almak için tıklayın.

Soğuk servisle, ücretsiz teslimat

Banvitburada.com sitesinden alışveriş yapan tüketiciler siparişlerini, soğuk zincir bozulmadan, ücretsiz kurye, nakit veya kredi kartıyla teslim anında ödeme yapma, iade garantisi gibi avantajlardan yararlanarak ve Banvit güvencesiyle teslim alabiliyorlar.

Siteye özel ürünler

Banvitburada.com, tüm alışveriş sitelerinin barındırdığı avantajlarının yanı sıra tüketicilere, Banvit tarafından yeni geliştirilen, marketlerde bulamayacakları Yayla Soslu Piliç Kalça Kuşbaşı, Dana Kuru Köfte gibi pek çok özel ürüne de sadece bu kanal üzerinden ulaşabilme imkânı sağlıyor. Dana Bonfile, Antrikot, T-bone gibi gurme lezzetler de yine sadece banvitburada.com tüketicilerine özel. Ayrıca siteye üye olarak pek çok kampanya ve sürprizlerden yararlanmak da mümkün.

Detaylı bilgi ve alışveriş için tıklayın.

Haberin Devamı


Bu bir ilandır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!