Eskişehir'den kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 17:49

- Belediye personeline yangın eğitimi

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi personeline, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yangın eğitimi verildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen eğitimin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı eğitim çavuşu Ahmet Duran Çetin tarafından verildi. Teori eğitimle başlayan programda, belediye personeline yangın durumunda ilk olarak yapılması gereken konular hakkında önemli bilgiler veren Çetin, bilinçli müdahalenin önemini vurguladı.

Odunpazarı Belediyesi Park Bahçeler ve Fen İşleri müdürlüklerinde düzenlenen tatbikatla devam eden eğitim programına çok sayıda personel katıldı.

-Kurt öğrencilerin Aşure Günü'ne katıldı

Haberin Devamı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Atatürk Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen Aşure Günü etkinliğine katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, öğrenci ve öğretmenlerin büyük ilgi ile karşıladığı Başkan Kurt, düzenlenen etkinlikte öğrencilerin istek ve beklentilerini dinledi.

Kurt, muharrem ayı vesilesiyle öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyet dile getirdi.

-Balkan bağı güçlendiriliyor

Eskişehir Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Seyfettin Çalışkan ve Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Eskişehir İl Temsilcisi Miyase Pazı ve beraberindeki heyet, Tepebaşı Beledile Başkanı Ahmat Ataç'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bulgaristan’da gerçekleşen parlamento seçimleri için Eskişehir'de kurulan sandıkta, Eskişehirli çifte vatandaşların oy kullanması sürecine destek olan Ataç'a teşekkür ziyaretinde bulunan heyet, ayrıca Bulgaristan'ın Dobriç şehri ile devam eden kardeş şehir görüşmeleri için de duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ataç da Eskişehir ile önemli bağları bulunan Balkan kültürünün kardeş şehir ile daha da güçleneceğini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!